Var är alla..?

Hej hopp! Sitter här hemma efter en hel dag med shoppande. Det var inte kläd shopping utan mer kolla på vagnar och barn grejer. Men ändå fick jag tre par trosor och typ den skönaste bhn ever. Allt från Kapphal. Vi åkte först till babyproffsen för att kolla på en vagn och vi hittade en. Eller den är inte köpt ännu men jag hoppas dom köper den, gillade den starkt. Sen gick vi till babyland, för att kolla på andra vagnar och bebisgrejer. Sen till Lindex, hittade inget. Sen Kapphal där jag då fick underkläder, efter det åt vi på en kolgrills resturant inne på Outelt. Som jag inte kommer ihåg vad den heter. När vi hade ätit klar gick vi till ikea för att kolla på en säg till mig, hittade en som jag verkligen gillade. Det var typ så att den kunde vara en soffa och en säng=) Toppen. Det var min dag.
Sen vill jag ställa frågan vart är alla P.P.P? Jag saknar er enormt mycket och vill träffa er allihopa, vi har ju typ inte träffats sen skolavslutningen och det var väl 7/8 veckor sen. Så snälla alla P.P.P messa mig och säg vart ni är! Jag vill veta, har inte havr av några på jätte länge<33 

LÄS!

Heej=) Jag vill bara säga att jag har läst en helt superbra bok! Den heter Inte som andra döttrar och på engelska heter den And I Don´t Want to Live This Life. Den är skriven av Deborah Spungen. Boken handlar om hennes dotter Nancy Spungen, Och efter som jag suger på att förklara så skriver jag bara av baksidan av boken istället.
"Hösten 1978 hittas Nancy Spungen, 20 år, knivhuggen till döds i rum nr 100 på Chelsea Hotel i New York. Hennes pojkvän, punkrock stjärnan Sid Vicious i Sex Pistols, anklagas för mordet som ger stort eko i pressen. Frigiven mot borgen dör han några månader senare av en överdos.

 I den här starka och gripande boken berättar Nancys mamma om sin dotters plågsamma liv, allt från hennes traumatiska födelse till hennes tonår med självmordsförsök och heroinmissbruk. Under tjugo ångestfyllda år söker Nancys föräldrar hjälp åt sin intelligenta men okontrollerbara dotter.
 Till en början säger läkarna att Nancys beteende är normalt, något hon växer ifrån. Senare är det föräldrarnas fel. Nancys rasrianfall och drogmissbruk förvärras hela tiden och hotar att ödelägga familjen. Först efter dotterns död får familjen veta att hon förmodligen varit schizofren"
  När jag hade läst baksidan belv jag lite sur, jag tyckte de brerättade för mycket. Men nu när jag har läst klart den kan jag säga att det gör dom inte. Det är så mycket mer. Så vill ni ha en bra bok att läsa när det regnar eller att sitta i solen och mysa med är det den här. Så perfekt, det finns vissa stycken som jag skulle kunna läsa om och om igen utan att tröttna på dem=) Sen måste jag säga att Sex Pistols är väldigt bra!

Boken


På landet

Hellu;) Nu sitter jag på landet och mår pyton. Eller jag mår bättre nu men det kommer och går. Det är jätte skönt att vara här uppe och bara mysa. Sen vill jag säga att jag bara älskar Hinder, alla deras låtar. De flesta har ju hört Lips of an angel, men det är en hel del andra låtar som är bra. Som typ Get stoned, By the way. För Lips of an angel är min forever and ever låt. Jag bara älskar den;)

Update från tisdag

Hellu!! Vill bara säga att jag hade en helt underbar dag igå. Var med mitt hjätegull Alle i stan, vi hade jätte kul. Vi tänkte att vi skulle spana efter kändisar men vi såg nada Men vi såg, det kommer jag inte ihåg just nu, men en lista kommer när jag fått tag på Alle. Vi gick runt hur mycket som helst och gjorde typ ingenting, eller jo vi kollade på kläder och sånt garvade och hade asa kul.  Sen vet jag vart jag ska kolla på kläder i framtiden, Urban Outfitters. Älskar den affären och såklar Oasis. Sen så var vi inne på NK och gick typ vilse, det var lite kul. Men inga kändisar där inte, jag fattar inte. Vart är alla kändisar? Kan ni intte hålla er inne i stan nu när det är sommar? Eller i alla fall när jag är och leter efter er. Älsakr dig Alls<3'
Idag var jag hemmei kära jakan=P och träffade KAthrin, vi gick runt i massa butiker och kollade. Efter ett tag träffade vi camilla, lisa och frida så vi umgicks lite med dem. Sen kom Pauina och vi gickl ite mer icentrum, sen när kathrin var tvungen att åka gick vi typ hem till Paulia och kolladepå hennes marsvin. Men sen var vi tvungna att dra, jag satta migpå tågettill mamma och nu sitter jag här. Är sugen på min ´Ben and Jerry´s glassoch nudlar, inte tillsammans då da. Men skilda:P
Nu sitter jag och är lite ledsen, åker till landet imorrn. Ska bli kul, men kommer sakna allt här hemma!
Måste dra nu!

HEMMA!!

Äntligen tillbaka! Jag är jätte glad att jag är tillbaka i "stan", jag har saknar allt. Vännerna, katterna, asfalten, husen och speciellt affärerna, datorn och tvn=P Visst,jag har bara på landet en vecka men det är lång tid. Nu ska jag inte säga att jag inte vill vara på landet för det vill jag, jag längtar redan tillbaka. Har typ bara varit hamme i en timme, men jag saknade det redan när pappa, åsa, dante och farmor åkte in till Norrtälje (de åkte in innan jag och håkan åkte hem) Jag var nära på att säga ja till pappa när han sa: Ska du inte åka med oss istället? Stanna på landet?. Men nej, det går inte jag känner att jag måste tillbaka. Och nu är jag tillbak, men bara tills på torsdag då bär det av till landet igen. Men då bara en dag för på fredagen ska jag in till norrtälje och sova hos faster. Men vi åker upp på söndagen igen=P SÅ i veckan ska jag träffa några vänner och vara med mamma. Så ser planerna ut för mig just nu=P 
Appråpå ingenting vi lyssnade på radion i bilen på vägen hem och då spelade dom Sommartider. Det fick mig att tänkapå gotlandslägret. SAKNAR!!

Älskade lillebror<3 Som är så himla söt!

Saknar min morfar

Hellu=) Sitter framför datan när jag egentligen ska klä på mig. Mormor kommer vid ett och sen kommer pappa och åsa o hämtar mig vid tre. Lite stressigt men ändå. Igår så var jag på morfars grav och tände ljus. Shit, vad nära jag var på att börja gråta. jag stod där och bara var tyst, kan inte fatta att det var 8 år sen han dog. Känns både som mer och mindre, men mest overkligt.
Appropå ingenting, jag har floursugtabetter som jag ska ta sex gånger om dan. Vilket är ganska mycket, men igår när jag satt på tunelbanan och tog tabletterna kollade några på mig som att jag var en knarkare! Jag blev jätte sur, varför skulle jag vara en knarkare, jag måste ju ta dem där himla tabetterna! Samma sak hände på kyrkogården senare, de kollade också på mig som att jag var knarkare. Men då såg de rädda ut som att jag var där för att ta livet av mig eller nåt. Men sen insåg jag att jag skulle trott samma sak om nån tog massa tabletter. Men ändå jag är ingen knarkare!

Morfars grav

Mina piller


23.29

Hellu=) Kom precis in efter en liten kvälls promenad med mamma=)
Det var jätte mysigt och behövligt. Kommer kanske sova lite bättre nu, gör det ofta efter en skön promenad. Nu ska mamma och jag fixa lite kvälls mat och mysa=)

Konfa gruppen

You close your eyes and hope that this is just a imagination

Hellu! Nu sitter jag framför datan hos mamma och lyssnar på Michael Jackson- ingen överraskning- och har precis ätit nudlar, som det alltid brukar bli på fredagar här hemma=P
Innan jag åkte hit packade jag masa saker som jag ska ha med mig när jag åketr till landet med pappa (och familj) på söndag. Jag vet intehur länge jag kommer vara där men det kommer väl bli ett tag. För det blev hur mycket packning som helst, men jag packar alltid för mycket. Jag säger bara, vem behöver en platttåg till landet? Där det typ inte bor nån jag känner, jo jag! För man vet ju aldrig. Jag är glad att pappa inte var hemma när jag packade han skulle bara klaga, men det kommer jag säkert få höra på söndag, "Vad har du egentligen packat? Ska du flytta dit eller?" Men men, orkar inte bry mig.  Vad händer i helgen då? Själv ska jag typ till morfars grav imorrn, sen har jag inget planerat. Ska vä'l bara mysa av de sista dagarna i verkligenheten på läge=P Fast egentligen kommer det inte bli så länge, på onsdag kommer jag till Stockholm igen, då det är bio dax.
Nej, nu ska jag lägga mig i soffan och läsa 14 år till salu.

Storstädning!

Just nu pågår det en stor städning i mitt rum och på övervåningen. Jag är väldigt stolt över mig själv som verkligen gör det nu, egentligen vill jag bara ligga i sägen och läsa en bok och äta vindruvor och muffins. Men det blir en storstädning i stället, haha=P När jag var klar med mitt rum tänkte jag att jag skulle gå igenom min lilla tidnings samling, när jag hade lagt ut alla tidningar insåg jag inte hade gått igenom den på ett tag. För den var inte så liten längre, har inte ens börjat gått igenom den än. Det ligger bara och skräpar på mitt golv nu, men jag får sån ångest när jag kollar på det. JAG VILL INTE!!! Jag kommer säkart att börja läsa massa gamla tidningar och då kommer städningen ta ännu längre tid, jag har ju tre rum kvar att städa. Bläää, ångrar mig verkligen nu.
Nej, nu måste jag ta tag i min storstädning=(

Mina tidningar

Jag ser hemsk ut just nu...

... med röda ögon, tårar som rinner ner för kinderna och kan knappt andas. Haha, tur att ingen ser mig just nu. Andledningen till att jag ser ut så här är för jag kollar på Michael Jacksons minnescermoni på fyran och på MTV. Det är så bra, på MTV är det mest låtar när hen sjunger. På tv4 är det han riktiga minnescermoni, med hans familj och vänner. Där är det mest kändisar som sjunger hans låtar och låtar till honom. Och vänner som håller tal om honom, själv ligger han i en guld kista framför familjen och scenen. Så det är väl vad min kväll kommer innehålla, för tv4 slutar sända när minnescermonin är över efter det är den nån dokumentär eller nåt om honom.  
Så ska dra mig till soffan och gråta lite mer då, eller så byter jag kanal och zappar dit ibland. Känner inte för att gråta mer nu...
Pussisar<3


Du måste kolla i ögonen för att se sanningen...

Halloj allihopa!! Länge sen jag bloggade så jag täknte ta ett litet inlägg nu. Det har inte hänt mycket sen jag skrev senast, bara slappat och njutit av sommarlovet. Älskar sommaren, men önskar att värmen kunde komma tillbaka. Saknar den verkligen, gillar att kunna gå ut i ett linne och shorts. Men nu är det inte lika varmt=(  Aja, den kommer väl tillbaka snart.  Sen vill jag säga att jag saknar P.P.P, det känns som att alla är borta. Jag vet att två är det K och Sx1 (steff) saknar er båda mycket. Speciellt K, har ínte träffat på jätte länge! Sx2(sananni) vet jag inte om hon är borta eller inte. Men jag vill säga grattis till henne, hon fyllde 15 igår!! Puss på dig, miss u! A och B, vet jag säkert att de inte är borta just nu, men saknar er ändå. Tur att jag ska träffa A i veckan som kommer=)
Sen vill jag säga att jag inte kommer blogga så mycket mer, kanske i helgen. Men det är inte säkert. Anledningen till det är att nästa vecka åker jag till landet med min kära familj och jag vet inte när jag kommer där ifrån och vi har ingen data där vad jag vet=) Om vi har det, så kanske det blir en bloggning där ifrån men vad jag vet nu är den datan hemma hos släktingar. 
Sen en grej till, jag är kär! Och nej, inte i nån person utan i två mobiler/handdatorer. Den ena är en BlackBerry Bold 9000 och det ena är en Sidekick mobil, eller T-mobile Sidekick kanske den heter, men aja. Spelar ingen roll=) Kolla in dem bara=P
 
En BlackBerry, My sweet love!

En Sidekick, den jag tror jag älskar mest just nu<3

Time to fly

Tjenaree!! Sitter just nu i Bellas vardagsrum och bloggar lite. Igår var jag o Bella och bada med Tobbe och Simon, det var kul. Jag hoppade från klipporna=) Nästa gång blir det 5 meter Bella! Efter det cyklade jag och bella hem till henne och åt lite. Efter det gick vi till ica och köpte Ben & Jerry´s glass som vi åt på vallen. Lite senare gick vi tillbaka dit igen och träffade ett par trevliga människor=)
Idag var jag hos tandläkaren och om jag vill så kan jag få tandställning. Men jag vet inte om jag vill, det kan ju tydligen göra fett ont. Men om jag får snyggare tänder så kanske jag ska ta och skaffa en. Men jag vet inte än, får se. Behöver ju inte bestämma mig nu=)  Ska ta och vara lite social med Bella nu=)
Hoppas ni får en bra dag!