I will never forget!

Hej allihopa! Jag tillbaka och jag vill verkligen till Gotland igen. Det var så himla mysigt där, det är svårt att riktigt förklara vad det var som var så roligt. Men var allt. Det var discot, människorna, lekarna, pratet. Tafs o kram leken var klart bäst och roligast, jag ägde på den=) Det är inte så farligt som det låter, lovar.
Sen har jag tydligen fått en himla smeknamn, Disco tjejen. Fattar inte, visst jag dasade typ 4 timmar i sträck när det var disco men det gjorde alle också. En annan rolig sak var att jag och Alle var uppe hele natten mellan torsdag och fredag vi gick aldrig och la oss. Det var jätte kul, men på fredagen var jag väldigt trött. Så när jag gick och la mig på fredagen hade jag varit vaken i ca 38 timmar i sträck. Det känns som den där veckan gick jätte fort men ändå inte, jag minns knappt första dan men ändå minns jag allt vi har gjort.
Jag vill verkligen ha en återträff nu, men den ska tydligen inte bli förens i augusti, men de håller på att snacka om att det kanske blir  ett innan det riktiga.
Sen var det ju också flera kärleks draman mellan typ tusen människor, men det är som det här=)

Pussisar // Korven
       
1. Hanna, Lisa och Natali
2. Vid vattnet
3. Raukar
4. Ringmuren i Visby
5. Solnedgågnen på båten på väg till Gotland
6. Ett hjärta i sanden
7. Världens bästa ställe!!! Vill så tillbaka dit igen, vill träffa alla!
8. Alla!!



Fortsättnin på förra inlägget

Okej, här är fortsättninen. Okej, så killarna bildade böghögar. Det var lite roligt att kolla på. Vi skrattade hur mycket som helst. Och vi fick prata lite och så. Nu står vi bara har alla tjejer i rum 9 och pratar. Jag älskar verkligen att vara här och tjejorna på 9orna hälsar;). Nu ska vi fortsätta prata:) Pussisar// korven<3

I don't want to go home.

Okej, nu ligger jag i sängen på Gotland och lyssnar på en saga. Jag har verkligen jätte kul här, vill absolut inte åka hem. Så jag tycker synd om john och philip som åker hem senare nu på morgonen. Aja, så är det om de. Idag har nog varit den bästa kvällen nånsin på det här lägret, det var typ några och några killar. Vi pratade och gjorde killarnas favorit syssla, böghög. Asså de e sjukt hur de håller på. Det är jobbigast att ligga nästan längst ner. fortsättnin i nästa inlägg...

On my way

Heej! Just nu står jag på tåget påväg till nynäshamn. Vi har just passerat Ösmo, och det är helt öde här. Men vi leker nån namn lek, det gör allt bättre. Vi har åkt hur länge som helst. Och jag längtar efter båten just nu. Nej, nu ska vi typ gå av.:-D Pussisar<3

Say what you want about me

Hellu! Jag har inte bloggat sen i måndags men jag har inte orkat. Jag har varit jätte trött=( Men nu kommer det inte bli så mycket skrivet, utan bara bilder. Det är inte vanliga bilder utan bilder från Paris. Jag vet, är typ tusen år efter. Men jag åker till Gotland idag och när jag kommer ham kommer jag säkert ha bilder där ifrån so m jag vill lägga upp och då vill jag att paris bilderna redan ska vara uppe=)
         

1.Steff och Savannah på flyget.
2. Steff och Savannah på kvällen.
3. Eiffeltornet.
4. Mickaela,  Savannah, Ellen, Steff, Evin och Ilona under Eiffeltornet.
5. Taget höst upp i Eiffeltornet;)
6. Savannah och Ellen.
7. Triumfbågen.
8. Närbild på Ellen.
9. Notre Dam.

Tyvärr fu**ar min data sig så jag får inte upp nårga fler bilder men det här får duga så länge=)
Nu ska jag kolla min packning, igen innan jag dra till GOTLAND!!!!

Pussisar

KAROLIN ELVIRA MARIA LUKAS SMURF GJÖTHLÈN 15 ÅR!!!

Japp, som ni kanske ser på titeln så fyllar min älskade vän Karro 15 år idag så idag kommer jag ha ett inlägg som hedrar henne.
Karro är en underbar person som man inte kan ha tråkigt med, hon är alltid glad och sprallig. Hon har lätt att prata med alla personer och alla älskar henne. När man kommer till skolan och inte är så glad så kan man inta vara sur när man ser Karro komma med ett stort leende på läpparna. Hon är super bra att prata med och förstår hur man känner även ifall man inte har sagt nåt. Men det är inte bara därför jag älskar karro jag älskar karro för att hon är-Karro. Visst, man kan säga jag är mig själv bla bla bla. Men ingen är så äkta som Karro (förutom P.P.P) hon är som hon är, tokig, långsam, konstig, jobbig. Men det är just allt det som får karro att vara en så himla bra vän. Att hon är just Karro. Jag tror inte att Karro riktgit ser sig själv som vi andra ser henne men jag önskar hon gjorde det. Då skulle hon inse att också är så mycket mer än bara Karolin. Hon är min karamell, hon kan vara nån annans bästa vän, men hon är bara min karamell. 
Så Karro om du läser det här, jag älskar dig<3 

Haha, jag är en liten tönt. Aja, idag så hade P.P.P ett liten överraskinigs  picknick för karro. Hon blev jätte glad och vi hade jätte majigt. Det måsta vi såklart göra om. Vi hade köpt nutelle, glass, bullar, ballonger och vit cholkad. Som Savven och Alle lade fram jätte fin på graninge. Sen spelade vi lite fotboll och snackade lite. Jag har presis sagt att jag älskar karro men min värld skulle falla ihop utan P.P.P!!!

Så P.P.P i mitt hjärta<3

Pussisar!!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!

P.P.P mitt liv<3

I miss you

Helloj alla käraste! Jag kan ju bara säga att jag är typ väldigt trött men kan inte sova, har inte försökt men jag känner på mig att jag inte kommer kunna sova.
Jahapp, vad har folket gjort idag då?? Själv började mig dag med att jag och kära faster gick till centrum med min lillebror och då köpte jag mina underbara Tommy Hilfiger skor. LOVE THEM!!! Sen så skulle vi dra iväg till Maria, fasters kompis. Men då fick jag ett mess från bella som undrade om vi skulle göra nåt. Det var klart, då var klockan 13.50. Jag kom hem ca 22.19. Vi började med att kolla på en fotbolls mach på viksjövallen, de var ju lite sådär. Den var ju typ slut när vi kom dit=) Vi gick efter det till gympahallen, där det var jätte roligt. Kunde typ inte sluta garva. Men det var också lite seriöst snack=)) Sen så gick vi runt lite i Bellas område och så gick vi till Ica där jag var en tjockis och köpte godis. Sen så gick vi  tillbaka dit och var tvugna att köpa taco krydda. Sen gick vi ännu en gång förbi viksjövallen, men nu var det träning för ty viksjö nånting, där spelar i alla fall två från vår skola. Efter att Bella hade ätit mddag drog vi oss ännu en gång till viksjövallen. Den här gången låg vi bara där och prata och smsa. Det var ju lite kuligt. Sen blev det suparkallt. Så vi gick in och bella tvingade mig att ätam för hon tror att jag har anorexia, men det har jag inte!! Jag var bara inte hungrig... Jahapp, det var typ min dag. Jag ska dra mig till soffan och kolla på lita How i met your mother säsong 1. 

Pussisar!!

En solig dag! Love it!!
    
En solig Bella! Love her!!

What if?

HEEJ!!!!
Okej, har inte bloggat på år känns det som. Men jag ber inte om ursäkt, har ju varit borta. Och sen så har jag inte orkat. Men vem bryr sig igentligen??
Aja, nog om det. Jag har ju som de flesta vet varit i Paris=) Det var sjuk underbart! Byggnaderna, vädret ja.. allt=P Det har varit en sån roligt resa att ´jag ännu inte kan fatta att jag har varit där=P Det är det ända jag orkar skriva om paris nu, men jag lovar att det kommer ett inlägg som bara kommer handa om Paris resan och ha massos av fina paris bilder.

Den här veckan har det varit prao, sista dan imorrn, praoar på Eurosko i centrum. Det har varit kul onsdag och torsdag annars är det gansak enformigt. Det bästa är luncherna, då jag får träffa Alle, Bella och Steff. Vi har super kul!
Ibland så tittar det in nån jag känner på Eurosko men det är inte ofta. Men det gör egentligen inte nåt=)
Idag efter "jobbet" så cyklade jag och bella till simmhallen för att...... TRÄNA!!! Fattar ni MOI tränade,det är ju historiskt. Det var riktigt kul så nu ska jag och bella försöka träna varje torsdag. Nu f-a-n ska vi visa henne Bella=)!!
Så det är typ allt som hänt, förutom att jag har gått och kärat ner mig i typ 8 olika skor den här veckan jag har varit på prao. Men mina absoluta favvosar är just nu Tommy Hilfinger skor som är sååå underbara<3
Nej, nu ska jag gå och göra nåt annat!


HARE BRA // Korven