How I would die

HEEJSAN!! Hur mår folket?? Själv mår jag så bra som jag kan för det har varit en underbart bra dag=) både i skolan och efter. I skolan hade jag matte, superkul, haelt seriöst nu. Då gjorde jag klart hele kapitlet och vår matte lärare var jätte stolt över mig. På lunch rasten var jag och tjeorna ute, det var jätte skönt och mysigt. Bella tog lite kort på ett par oseriösa tejer men det blev nog bra. Efter rasten skulle alla 8/9 vara i matsalen och ha en internet undervisning. Det var inte direkt kul, men jag lyssnade inte så mycket. Efter skolan gick jag till centrum men Kathrin och Paulina, vi var där för jag skulle kolla om jag fick en paro plats eller inte. Men de sa nej, fast jag frågade på en ny affär och han sa att det inte skulle vara några problem. Men bästa av allt!! JAG FICK VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR AV MAMMA!!! Tack tack tack<3 Dom är sjukt snygga=) 
Just nu sitter jag och lyssnar på lite musik från Twilight och jag har fasnat för en låt, det är Let Me Sign med Robert Pattinson, och jag vill tillägga till alla mina kära vänner som mobbar mig för att jag gillar honom lite, att det är inte därför jag gillar låten. Utan det är för att den är speciell, kanske inte direkt den bästa rösten och så. Men det är nog därför jag gillar den, den är väldigt anorlunda. 

HARE BRA //Julls   
 
Mina nya älsklingar inom skor. Jag tycker dom är jätte fina=)

The våffel day

HEEJ!!! Hur mås det?? Själv mår jag jätte bra, för jag har blivit en pluggis=) När jag går upp på morgonen längtar jag tills att skolan ska börjra så att jag ska få lära mig nånting nytt. Jag känner mig själv helt förvånad och förvirrad men jag kommer nog bli van snart. Sen vill jag säga att jag hade en jätte bra dag idag, började med Ea på förmiddan då jag gjorde 3 sidor matte, det gick lite mindre bra mot slutat av lektionen, då alle gjorde mig lite ofokuserad=) På eftermiddan hade jag so, som var jätte kul. Efter skolan kom Karro med en jätte bra ide!! Att vi skulle gå hem till henne och äta våfflor. Så P.P.P gick till konsum och köte våffelsmet och grädde, sen drog vi oss mot Karro. Vi hade verkligen jätte kul, som vanligt då da. Sen gick jag, Steff och Alle till konfan som var rolig. Men bara det att jag kanske ska spela Jesus i en himla pjäs! Is sucks!!! Men men! Jag drog mig hemmåt, och när jag kom hem fick jag våfflor, igen. Men det är ju såå himla gått. Nu ska jag ta det lilla lugna innan Grey´s Anatomy börjar.


HARE BRA // Julls
     
1. Bella, Steff och Alle äter
2. Karro, hon äter på sitt sätt=)
3. Det är jätte gott med O´boy på våfflorna 
4. Savannah och Steff

I wanna dance with someboby!

Heej allihopa! Tänker inte skriva så mycket nu, lägger bara upp bilder från igår=) Vill bara säga att temat för festan var typ färglatt/disco så det är därför vi ser ut som vi gör=)
    

1.Karro, med sin färglada outfit
2. Jag som ser sjuk ut och steff som ser jätte fin ut
3. Alle!! Grattis i efterskott igen=)
4. Savannah som posar järnet och Bella som inte gör det. (Vet att bilden är suddig, dålig kvalite)
5. Bella, Karro och Savannah lite senare på kvällen


 
Det gick inte att få upp filmen där vi sjunger=( Men det blev bilder i alla fall=)

HARE BRA // Julls


Take a breath

Hellojsan! Vet att jag inte bloggade i går eller i fredags, men jag hen inte i fredags och igår var jag för trött. Men berättar om min gårdag idag istället. Efter jag hade gått upp och gjort mig i ordning åkte jag iväg till karro för att fixa mig inför kvällen "party". När jag kom dit mötte jag Steff, och Karro var, jag är inte överraskad, inte hemma. Men hon kom efter typ 3 min. Så vi gick in, pratade lite och så. Sen kom Bella och Savannah och då började vi baka kladdkakan. När den var i ungen höll vi på och gjorde oss i ordning. Det var jätte kul, vi sprang runt och sminkade oss, lyssnade på musik och skrattade. Sen gick vi till Alle som bor en bit från Karro och alla som åkte förbi oss sitrrade, fast vi såg ju inte verdo ut. Hos Alle beställde vi pizza, hon bor jätte nära en pizzeria. Sen sjöng vi singstar, det lät.. Ja, det är det jag kan säga det lät. Efter det hande man jätte ont i halsen och öronen och när man skulle säga nånting skrek man bara. Men det var verkligen kul (jag kommer lägga upp ett klipp där ni får höra hur de lät) Sen tog vi det lungnare och pratade lite granna, sen gick jag, Savannah och Karro lite tidigare. För karro skulla med bussan och jag o Savannah med tåget. MEn vi fick vänta typ 25 minuter. Fast då satt vi och pratade ocn hade lite trevligt sådär.  
Sen äntligen hemma kollade jag på tv sen var det god natt!
Så det var min lördag, bilder kommer ikväll=)

HARE BRA // Julls

This morning!

Heejsan allihopa! Jag måste först och främst säga förlåt för att jag inte har bloggat på ca en vecka. Men jag har haft fullt upp, jag vet att det är en töntig ursäkt och en uttjatad en också men så är det faktiskt. Har haft projekt att göra och sen har jag läst i min bok också. Men mest skyller jag på projktet, men jag lovar er att nu ska det bli skärpning! Jag ska försöka blogga minst en gång varje dag, och säga till om jag tar en "bloggpaus". Låter det bra?? Men min vecka har varit bra och jag måste säga att jag är kär!! Det är helt underbart, det känns som att man bara vill sväva så underbart är det! Sen kanske ni vill veta vad jag är kär i!? Och det är VÅREN!!! Visst är det helt underbart? Jag känner mig som en alkolist  när det ar gratis sprit på sytembolaget=) Okej, dålig jämförelse men ni fattar hur jag känner mig. Det är så mysigt, man kan vara ute och solen skiner, det är "varmt", fåglarna kvittrar och magen fylls av fjärilar. Haha, nu lät jag lite verdo men det är typ så jag känner mig, konstig. Och för att inviga våren har jag klippt mig=) Sen känner jag mig lite stolt också jag är klar med mitt projekt och det är inlämnat och det ska inte in förns imorgon. Det känns verkligen bra. Men eftersom jag lämnade in det vid tio tiden idag på morgonen så var det en lite ofokuserad dag, vi hade ea hela dan 9-15. Men det var verkligen jätte roligt men det känndes som fredag. Fråga mig inte varför=)
Har en ny favvo låt Taylor Swift- Love story!

Sen vill jag säga att jag längtar jätte mycket tills på lördag för då ska powersarna till alle och festa loss. Innan det ska vi självklar göra oss i ordning tillsamans=) Jag älskar er, ni får mig att le varje dag=)

HARE BRA // Julls
             
Mello kväll hos Steff=)                  Jag och Alle!                      Min nya frisyr
Fråga mig inte vad Alle gör=S

Tingeling Tingeling....

Hellojsan!! Hur mår ni idag?? Själv mår jag jätte bra, känner mig frisk som en lärka! Men hungrig som en varg...
Idag har jag inte gjort nånting alls, had ea hela dan, men jag tor inte jag skerv en rad på mitt papper. Men jag läste lite och det känndes bra (då var det fakta jag läste). Men efter skolan gick jag,  steff och alle ner till centrum och kollade lite men steff var tvungen att länma oss ett litet tag vid fyra så jag och alle gick runt själva. Men sen kom steff och det bar iväg till konfan. Det var inte direkt super kul på konfan men på slutet fick jag och alle skrattattacker och våran "ledare" gav oss värsta mördar blicken. Det var läbbigt. 
Nu sitter jag är  och är lite sterssad för Grey´s börjar om 1 minut. Men jag kommer nog inte kolla så mycket ska läsa också=)

HARE BRA // Julls
 

The things you do..

Hejsan hoppsan! Då var det tisdag idag, som jag trode det var igår=S Men det var det inte, vilket var bra. Jaja, vad har folket gjort idag?? Själv är jag ganska stolt över mig själv, för idag gick jag upp klockan 05.40. Eller tjugo i sex om man vill säga så=) Det finns såklart en andlednig till att jag gick upp så tidigt, det var för att jag skulle upp på en morgon promenad. Jag och Kathrin var ute och gick i ca en timme, det var skönt men det snöade som bara den.
Idag i skolan hade jag föreläsning och slöjd, det var vekligen jätte kul. Jag har då valt träslöjd där jag ska göra en fågelholk=) Det kommer nog gå jätte bra, eller jag hoppas det i alla fall. Efter skolan stannade jag och pluggad elite, det gick väldigt bra, efter ett tag. 

HARE BRA // Julls
  
Det var verkligen jätte skönt att vara ute och gå=)
  
Det började inte så bra... Men jag fick det gjort tillslut=)

For the one you love!

Helloj på er allihopa! Då var det måndag igen och det känns så hilma bra. Fråga mig inte varför, men det känns så kul i skolan nu=) Men idag har det inte hänt så mycket hade franska på förmiddan och då var det som vanligt. Det blir inte alltid så mycket gjort men ibland hinner man med super mycket=) Men det gjorde vi inte idag. På eftermiddan hade jag lite ea, då jag fick handledning inför prokejet så det känns bra. Efter ean hade jag idrott och det var inte kul, vi körde staffet och det suger jag ju på!!! Men måste man så måste man. Efter skolan gick jag och Kathirn ner til centrum för att kolla om fjärde boken hade kommit in och det hade den, så vi gick hem och lämnde våra skaer hos Kathin och gick ner till centuum igen. Så vi gick till bokhandeln där vi börjar bli stammisar, för ham i kassan kände igen oss. Haha, patetiskt, men just nu lever jag för böcker=) Efter det åt vi "mellis" på börgan (Burger King) sen gick vi ocskå ock köpte Ben and Jerry´s glass=) Som vi igen åt ute, sen vid typ halv sex gick vi till Kathirn där jag stannade och åt och så. Det var verkligen jätte kul=)
Men nu måste jag sätta mig och lära mig texten till Rihannas låt Rehab=)

HARE BRA // Julia

Jahapp, vad ska man säga?? Det är ju gott=)

I can almost see it!

Helloj alla glada!! Yes, då var det lördag kväll. Jag älskar lördags kvällar, vet inte varför men så är det=) Vad har folket gjort denna lödag då?? Själv har jag varit på "barnkalas", det var väl sådär. Kan inte säga att det var super roligt men det var ju inte jätte tråkigt heller. Men jag längtade mest till min bok som låg i väskan hela tiden. Men jag fick äntligen läsa den på tåget på väg hem. Men shit hur påverkad jag bli av den där boken, jag hamnar liksom i min ege lilla värld. Som på väg hem, vi satt på tåget som stog vid centralen och efter att tag sa mamma: Men det här tåget vänder tydligen här! Det hade tydligen hänt nåt nånstans. Men jag märkte ingeting och förstog inte vad hon pratade om. Jag var helt inne i boken, så jag var tvungen att lägga ner boken i väskan och gå av tåget. Men jag var inte riktigt medveten om vad jag gjorde,  Ni vet som om man sover jätte bra men sen blir man väckt hux flux och måste göra sig i ordning. Man går upp men det känns som att man fortfarande sover jätte skönt och man tänker inte direkt på vad man gör. Så känndes det då. Men nu känner jag mig också lite snurrig och helt messad. Men jag försöker hålla mig själv så distraherad som möjligt, så att jag inte kan läsa den hela tiden. Just nu går det bra, men frågan är hur det ska gå när jag kommer hem igen=S Men det är inget problem nu, mitt problem är att jag måste vara i kyrkan klockan halv 11 imorron bitti, vilket är super jobbigt!! Men det bra är att jag ska träffa min kära vän åsa efter så då har jag nåt att e fram emot=)
Nej, nu ska jag packa lite och fortsätta chatta med mina kompisar.

HARE BRA // Julia

Mina älskade vänner<33


Alls som blev sur för att hon inte var med på bilden ovan=P

Jag är en vampyr...

Jahapp, då  var det fredag. Som ni kanske redan har sett på titlen till det här inlägget har jag fått låten Jag är en vampyr på hjärnan, den är inte direkt bra tycker jag. Men tack vare en person i skolan så fick jag den på hjärnan och gick runt och sjöng på den. Vilket mina kompisar tyckte var väldigt jobbigt, men men. Idag efter skolan gick jag och Kathrin ner till centrum och gick runt överallt, men efter ett tag gick vi till hemköp oh köpte Ben and Jerry´s glass=) Sen gick vi till riddarparken och åt den, visst är det sjukt!? Det var verkligen kallt, men super gott. Sen gick vi hem, men det skulle bara bli ett snabbt stopp hemma för mig, jag skulle åka till mamma sen. Men jag fick ett sms av min kära vän Savannah där det stog att pocket shop i gallerian hade fått in boken Så länge vi båda andas!! Det är den fjärde Twilight- boken! Snacka om jag blev glad så jag smsa mamma och sa att jag var tvungen att åka dit och köpa den. Det är egentligen meningen att boken ska komma in den 12, vilket är nästa vecka, men den hade tydligen kommit in där. Så nu är det bara att börja läsa den, vilket jag redan gjort=) Japp, det är typ min fredag. Nu är det Let´s Dance time!!

HARE BRA // Julia

HAPPY BIRTHDAY

Jag vill bara säga grattis på 15-års dagen Alle!! Hoppas du får många fina presenter och en god tårta!!! Många kramar Julia<33

Grattis Alle=)

Feel so strong...

Hellujsan! Jahapp, då satt man framför datan igen. Känns som att jag inte har suttit här på år, när det bara har gått några dagar. Det känns också som att det har hänt jätte mycket sen i onsdags, men det har det inte. Men här kommer i alla fall en liten update om vad som hänt. I torsdag var jag inne i stan med mamma, vi skulle kolla på en mobil till moi och skaffa pass till moi. Det gick bra att fixa passet bara att jag blev jätte ful på bilden, men inte lika ful som jag på på mitt ID kort=) Sen så gick vi för att köpa en mobil till mig, det gick ju mindre bra. Jag hittar aldrig nån som jag tyckte var snygg, så jag fick en bok=) Inte istället, för det skulle jag inte ha gått med på. Men boken jag fick var den tredje boken av Stephenie Meyer: Ljudet av ditt hjärta. Den var jätte bra=) Läste ut den igår, det tog 2 dagar och några timmar att läsa ut den. Nu längtar jag tills fyran kommer den 12 Mars och den heter Så länge vi båda andas. Aja, nog om det! Jag fick min mobil till slut och sen åt vi på donken. I fredags åkte jag till min fasters jobb och det var jätte kul, de tär alltid kul där=) När min faster slutade tog vi bussen hem till Norrtälje, där min faster bor. Det´var jätte kul, vi kollade på Let´s Dance och Mello. Vi blev sura på båda programen eller det var mest jag som blev sur. Men på fredan såg vi också en superbra film, visst vi såg bara halva men det fångade mig verkligen. Den heter Strictly Ballroom och är jätte bra. Se den kan jag ju bara säga=) Idag har jag inte gjort så mycket, rensat ur min garderob och insåg att jag behöver mer kläder, men att jag inte har några pengar=( Aja, det löser sig nog... 
Så det var en kort update om min långa helg=)

HARE BRA // Julia