Måndag 24 November

Hallå alla glada! Vill börja med och säga att det bra är EN månad kavar till julafton! Är inte det helt underbart, det är rikitg vinet ute nu oxå! Hoppas det är såhär på julafton!! Jag älskar julen och vintern... Aja, det är ju en hel månad kavar som pappa säger, han verkar inte direkt uppskatta att det är jul snart. Fast det kanske är för att ahn måste köpa en systemkamera till mig. Jag sa till pappa att jag önskade mig en systemkamera och en ny dvd, då sa pappa att jag skulle få deras dvd så länge. Då behöver jag ju inte önska mig det=) Då är det bara en systemkamera kvar sa jag då, men pappa skulle va lite cool och sa, vi får väl se vad tomten kommer med.... SÅ töntigt! Men idag hade vi franska, Ea och idrott. På franskan fick vu jobba självständigt, för vår franska lärare var sjuk. Hade inte så mycket Ea, men den tillbringade jag med att prata lite me karro och steff. Ha roligt me Alle J och kolla om vi ska gå på bio på lördag. På idrotten körde vi innerbandy. Det var åttorna mot niorna, fast ått tjejer mot nio tjerjor. Sen killarna mot killarna, det gick väldigt bra för oss första gången. Det blev 2-2, och gissa vem som gjorde dom två målen!? JAG!! Jag blev jätte glad. Andra gängen blev det typ 4-0, dom vann. Men den tredje gången blev det 1-1. Aa, det var min kuliga dag. Nu sitter jag här och har världens mag ont!! Till bella: Krya på dig nu, Bzon. Vi saknar dig och du har missat en del. Puss puss<3 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

Julias julönskelista
1
En kalender med Cristiano Ronaldo
2 En systemkamera
3 Pengar till min Paris resa i vår

Fredag 21 November

Halihalo! Idag är det fradag vilket är super skönt=) Fast egentligen inte, för jag ska typ stor städa hela helgen inför advent. För jag är inte hemma näste helg så jag kan inte städa då. Idag hade jag engelska, det var riktigt roligt. Fick våra betyg för förra mini "projektet", jag fick ett D... Är inte direkt nöjd, men vad ska man göra?? Idag fick vi ett nytt projekt, som heter pop star. O då ska man starta ett band, jag jobbar med Carolina och Sanne. Vi vet inte vad vi ska heta men det står mellan: 1.The Pink Penguins 2. P.B.L (för våra initsialer, i våra nya "namn") och 3. Italian Divas. Jag tycker P.B.L låter bäst. Vad tycker ni?? På eftermiddan var det mindre bra, först på rasten gick vi till "turken" och sen gick vi tillbaka till skolan och där på basketplanen är det som en ishockey plan. För det är så jäkla halt, så jag, Savannah, Alle och Linnéa ville åka lite. Så vi gick dit och åkte lite, sen när vi stog still ( jag stog brevid Linnéa) kommer Uno i full fart frå kullen och åker rakt in i Linnéa så att hon åker in i mig och jag ramlar. Jag fattar att det såg komiskt ut men fan vad det gjorde ont. Slog i läppen och bakhuvudet, inet roligt vill jag bara påpeka. Sen klockan 13.00 skulle alla åttor samlas i matsalen för det årliga drogtestet. Det är inte nåt blodprov eller så, det är bara ett fråge folmulär somm alla åtter svarar på. Det av såå många som var oseriösa, som tex det var en fråga När kände du dig riktigt berusad första gången? Då fanns det två svars alternativ: 1. Jag har aldrig varit rikitgt berusad eller 2. Jag var .... år. Då man får skriva in själv, två killar (självklart) skrev att dom var ett år och tre år. Det var väldigt oseriöst, men det är typ ingen som är seriös på dom där frågorna. Så det är inte så konstigt att det är så många ungdomar som "använder" droger. De var min dag idag! 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

Sen vill jag skicka ut ett stort LYCKA TILL! Till Bella och Karro, som ska tävla i Örebro imorrn. Hoppas det går bra tjejer, håller tummarna för er<3



One lovley song, I just love it!

Tisdag 18 November

HEEJ!! Vill börja med att gratta min kusin som fyller 17 år idag, STORT GRATTIS till dig kusin=) Sen vill jag säga att jag älasr min kompis Åsa, har kännt henne sen dagis. Älskar dig gumman, det vet du<3 Idag hade jag svenska och bild. Svenskan sög och bilden sög. Vi satt mest och skratta/prata, men det gillade tydligen inte vår bild lärare. Så han typ blev jätte sur på oss hela tiden och då satt vi ju tyst. Men varje gång han kollade på oss hade vi fått nog och satt o prat me dom bakom oss. Så gaah!! Väldigt jobbigt, men men. Orkar inte bry mig mera. Imorrn är det hemkunskap i Engelska skolan, det ska bli kul=) Nu måste jag fortsätta att kolla på Desperate Housewives, så bra sen är det dax för sängen. Gillar den delen av dygnet.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

Miley Cyrus - I miss you (handlar om hennes morfar/farfar)

Måndag 17 November

Hah, har inte bloggat sen i fredags... Har varit hos mamma i helgen och idag var jag hos allow jman! Det var roligt, vi sjöng Singstar och hade roligt. Sen åkte jag hem, och då var min farmor på besök så vi åt midda och fikade =) Så nu sitter jag här. Idag hade jag Franska och idrott i skolan, det gick bra på franskan fick 14½/15 på glosförhöret wohoh!! PÅ gympan körde vi vollyboll eller volleboll ( hur det nu stavas!) det gick ju åt piss helvetet! Jag träffade inte ens bollen så det kändes ju lite löjligt... Asså vår gympalärare garva till och med åt mig, när jag skulle visa han hur dålig jag var. Såg ju ut som en pajas!!! Men men, man kan inte vara bra på allt. Fast jag är ju inte bra på nåt så hah.. Nej, nu måste jag gå och göra mig i ordning. En varm och skön säng väntrar på att jag ska sjunka till söms eller nåt sånt.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER


Fredag 14 November

HEJ HEJ HEJ!!!
Måste bara påpeka att jag hatar projekt! IGår satt jag mellan 20.00-22.50 och skrev mitt projekt, och jag är ändå inte klar. Det var en händelse, ska skriva två.. Men det jobbigaste var att jag bara skrev ur hjärnan hade ju inte skrivit nåt i min bok. Detär ju ine direkt bra, och jag som sa att jag skylle bli bättre på det där. Att lämmna in saker, öva in för prov, hinna klart med allt!! Sen så går det ändå åt helvete! Men men, min andra händelse ska vara inne på söndag. Då ska jag typ iväg på "kalas" till min kusin som fyller 17 år, vet inte om jag vill gå... Men tror jag måste. Asså jag fattar inte riktigt allt det här, jag och min kusin var typ bästa vänner när vi var små. Vi gjorde typ alt ihop, han var typ min förebild. Jag ville vara exakt som han och allt han gjorde vill jag oxå göra. Nu pratar vi typ inte me varandra, säger typ ine äns hej... Det är lite jobbigt, saknar att ha en sån kusin som jag hade=) Nej, snart ska jag sova. Ska till the kyrka imorrn. Oooh, e ni imponerade?? Vi sa typ ha en liten film dag/kväll vi ska kolla på Disney filmer=) Hoppas ni får ha en strört bra helg!!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

Bara för din skull Bella<3

Tisdag 11 November

Hellojsan!
Idag har det varit en bra dag. Hade So, då kollade vi på film mellan 9-11. Den var inge bra, men han som berättade gjorde massa konstiga ljudeffekter så då blev det lite roligare. Men jag och Carro höll på att skicka massa lappar, så då blev det lite roligare oxå. Efter elva fick vi sitta i en tille och jobba med projektet, fast jag jobbade inte direkt. Vi höll på och prata om Kopian, Långben, U-båten och Man (det är kodnamn för vissa personer) Det va så roligt! Sen skulle vi jämföra Kopian, Långben och U-båten och se vem som var snyggast. Det är ett självklart val för mig, kopian. På eftermiddan hade vi bild, det gick ju piss. Suger på att måla slash rita, så det blev många garv. När vi skulle utvärdera gjorde jag bästa utvärderingen där det stog att jag insåg vad konst betydde för mig - ingenting. Men jag gillade att måla slash rita. Carro skrev att hennes målningar var expresser från hjärtat<3 Sen skrev hon HEEJ över hela min IUP bok så jag kan inte utvärdera några mer ämnen eller projektet. Men det blev många as garv ändå. NÄr vi skulle gå hade André sönder bordet bakom mig. Eller inte rikitgt sönder hela men han förstörde det ena benet och blev typ jätte rädd att hela skulle gå av. Så han sparka mer på det för att fixa det, då gick det sönder mer. Jag och Sanne bara garva. Sen vill jag bara påpeka att mina kompisar komme rfå ett utbrott på mig snart för innan eller efter varje menning sätter jag typ alltid "...Ville jag bara påpeka". Sen en sak till jag har blivit beroende av två låtar den ena är Jonas Brothers Burning Up, såå bra. Den andra är Katy Perrys låt Hot `n`Cold såå bar oxå. Lätt text att komma ihåg och trall vänlig. =)

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

OBS! Beroende fram kallande låt!!

Söndag 9 November

Shuuu!
Idag var jag på gudstjänst, inte direkt kul. Men jag och Bella fick gå och hämta massa ballonger som vi skulle slänga ut, inte direkt kul. Men det var iaf kul fredag till löradag, orkar inte berätta allt men lite nu. Vi kom dit vid 18 tiden i fredags och jag och Bella var fan så jävla rädda, för Alles pappa hade skränt upp oss. Genom att säga att det här lägret skulle bli nästa skräck filmen "House of plast". För det finns en film som heter house of wax och då blir dom till vax dockor i ett övegrivet vaxkabbinet(eller nåt sånt) och precis brevid oss låg det en stängd plast fabrik. Usch, fan vad han skrände upp mig, det låg ju ute i skogen oxå. Det var oxå kolsvart ute. Sen fick vi hålla på och umgås lite och prata sen vad det dax för mat och sen skulle vi ut i skogen och leta efter ljuset/ jesus (vet inte om vi åt efter det eller innan). Det var iallafall super läskigt, jag var tvungen att ha Karro framför mig och Uno bakom mig. Stakars Steff fick gå sist, fast ibland fick Uno gå först så att om nån skulle skrämma oss, fick dom skrämma han först. Det var inte roligt kan jag ju bara påpeka. Sen skulle vi kolla på film sen klockan 00.00 skulle vi gå och sova. Vilket inte hände, vi tjejer satt uppe och pratade. Vi gick oxå över och skrämde killarna(dom bodde i ett annat hus på gården) fast dom blev inte rädda bara Adam, fast han blir typ rädd för allt. Det var vid kvart över ett, vi gick tillbaka till oss och fortsatte prata. Vår ledare kom ner vid tre och sa taa det var dax att sova hon satt utan för vårt rum tills vi var tysta. Vårat rum, jag, Alle J, Bella, Karro och Steff blev tysta vid halv 4 på morgonen. Sen gick vi upp vid 8.30, så vi sov typ 4 timmar, och jag behöver mer. Sen när jag och Bella gick över till killarna vid 8.20 så sov dom. Det var lite roligt för vi bara stog i deras rum och kollade, fast sen vaknade Tobbe och väckte dom andra. Vid frukost sa alla killar att Markus (vår andra ledare, som sov hos killarna) hade kommit in til dom vid halv 4 tiden och gett dom en lampa. Då sa kilarna: "aa, asså förlåt att vi låter". Makus sa:"Nej, jag har varit vaken sen tjejerna var här". Ååå, jag får dåligt samvete och att vara trött och ha dåligt samvete är ingen bra kombo. Men men, jag sa förlåt och dom sa att det var lungt. Imorrn är det skola igen och gympa, måste packa gympa kläderna nu.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER


Alla konfa tjejer: Steff, jag, Sandra, Lisa, Jessica, Natalie, Hillevi, Bella, Alle och Hanna.

Trött lördag

Hejsan hoppsan! Det blir ett kort inlägg idag. Var på konfaweekend fredag till lördag, super kul iaf på fredagen. Vi var super trötta idag. Men får berätta mer imorrn, och kanske kolla om jag får några bilder. Ska fortsätta kolla på EMA Kanye West uppträder just nu. Jared Leto i 30 Seconds to Mars är heet! (Fast borde ha kort hår)

HEJ D ÅOCH PUSS PÅ ER


Är han inte snygg?? =D

Fredag 7 November

Shoo alla bloggish läsare!! Tänkte blogga lite snabbt innan jag ska dra. Hade hemkunskap idag, det var jätte roligt. Fast vi var väldigt oseriösa då blev Sussi lite sur. Vi ska "flytta hamifrån" det ska bli jätte roligt, men jag kan ingenting om försäkringar och vad el,bredband och sånt kostar. Så det är lite panik lägret=S Sen fick jag en bitchclap av Linnéa idag, tack tack=) Sen fick vi göra vad vi ville på eftermiddan, men jag gick runt o leta efter min IUP-bok. HITTA DEN SEN!!! Efter skolan gick jag och Steff till centrum, jag skulle köpa en present till pappa, det är ju Fars Dag på söndag, och så lite godis. Steff skulle oxå köpa lite godis. Nej, men nu måste jag gå. Måste äta nåt och sen packa resten. Jag ska iväg på en konfa "weekend". Det ska bli lite roligt sådär. Men vi ska tydligen ut mitt i mörkret och jag är ju såå jäkla mörkrädd!!! Kommer få panik om nån skrämmer mig=S Men det struntar vi i nu, kommer nog inte kunna blogga imorrn, för datan ska in på service. Men bloggar nog på söndag!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!
 


Jonas Brothers-Burning up. Superbra låt=)

Torsdag 6 November

HELÖÖÖJ ALLA BLOGGISH LÄSARE! Har haft en rolig och oseriös dag idag=) Det började bra med SO som alltid är roligt med Stefan, fatta typ ändå inte vad vi pratade om så...=S På eftermiddan hade vi M-A-T-T-E!! Hatar matte, för jag är ju så jävla dålig! Men vi fick tillbaka våra prov och det vi skulle repetera, det som vi skulle repetera såg ut som provet gjorde bara att Marie hade ringat in det man skulle repetera, så jag ock Carro började skriva på pappret coh dom som vi hade fel på. När vi sa att vi var klara sa Marie att vi hade gjort fel att man skulle leta upp sånna tal i boken och öva på och sen göra om prov. Då började jag och Carro asgarva och kunde inte sluta=) När det hade gått typ en halvtimme gav jag Marie det där pappret där felen stog på och sa att jag hade gjort om provet (det är roligare om man var med). Då sa Marie:"Julia, du måste vara seriös nu". Jag: "Men Mare jag vaknade på fel sida idag, så jag kan inte vara seriös" Carro:"Seriöst?" (Helt seriöst). HAHA! Det var roligt då iallafall. Efter skolan gick jag, Bellzoon och Steff ner till centrum. Steff skulle köpa en jätte snygg klocka, Bella skulle köpa en mascara och jag, jag skulle köpa nåt till papsen. Det blev ett kort, ska ner imorrn ock köpa en present och inte bara ett kort. Jag kom oxå på en sak jag önskar mig i julklapp.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Julias julklapps önskelista:
1 En kalender med Cristiano Ronaldo=)

Onsdag 5 november

Helöööj! Är på jätte bra humör idag!! Hade EA (eget arbete) hela dan idag. Så på förmiddan var jag och Carro på bibblan och kolla efter böcker om Olof Palme och om kvinnors röst rätt... Det gick  sådär hittatvå böcker om Olof Palme och Palmemordet som var typ helt värdelösa. Aja, på eftermiddan höll jag, Linnéa och Alle på att smälta (MEST JAG) för vi satt och glodde på en så jäkla snygg kille OMG han är så snygg. Så då fick jag inte så mycket gjort. Ja, Alle Ö, Karro, Savannah och Linnéa åt lunsh på Elegante. Efter skolan åkte jag, Karro och Savannah till Outlet (aa, nåt sånt) Det var så jäkla roligt, och jag kom på att jag hade tappat mitt busskort precis när bussen hem kom. Så vi fick gå tillbaka till McDonals och leta efter det. Sen hitta jag det! I jack ärmen. Så då gick vi till Shell och köpte godis och kunde inte bestämma oss. Så när vi väl var klara var det tre minuter kvar tills bussen skulle komma så det var bara att springa. Efter det gick ja och Karro till the kyrka och hade konfirmations lektion, det är så roligt. Aaa, sen åkte jag hen och nu sitter jag här och ska kolla på vänner=) 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER // Kram J      



P.S Ville bara gratta Barack Obama om han läser det här. Congratulations Barack Obama, I´ll come and visit you soon=)D.S


Tisdag 4 november

Shoo alla bloggish läsare! Det har varit en halt okej dag. Hade föreläsning på förmiddan, vi håller på me ett jobbigt projekt. Då ska man skriva två händelser eller perioder i svensk historia som har format svergie till det vi är idag
=( Någon som har en idé vad jag kan skriva om? Skriv gärna=) På eftermiddagen hade vi bild och, inte för att skryta eller så, jag ritar väldigt bra. Det hållar ialla fall mina kompisar med om... Efter skolan gick jag och steff till centrum och jag köpte min helt underbara Fred Perry tröja på MQ=) Sen köpte jag oxå en tröja på H&M ( på kill avdelningen men vadå?)  Sen två diadem och en foundation från Kicks. Ja, det var min dag hoppas ni hade det bra. Ååå, en till bra sak bara. Skulle ha fått hem en lapp om saker jag inte hade lämmnat in, men den har inte kommit hoppas att den inte kommer=)

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!


Någon annan som gillar låten??

Första måndagen efter höstlovet

Ååå, hade precis skrivit ett ganska långt och bra inlägg. Men så tryckte jag på nån konstig knapp så att allt försvann. Aja, kan ta det kortfattat. Jag är in big trubble imorrn, för vi får hem papprerna på saker som inte har lämmnats in. Not not good! Annars en bra dag, bara att ja glömde gympa kläderna och att jag är aldedes åååå:ig iadg och att jag har värsta ångesten. Hoppas ni hade det mycke bättre än mig. Men imorrn blir det bra ska köpa en svart Fred Perry tröja på MQ. Den är bara såå fin. Ha det!


HEJ D ÅOCH PUSS PÅ ER

 
En sån jacka fast den är svart men guld detaljer istället för silver=)

Lördag 1 november

Hejsan! Sitter här och tjockar mig me kakor, inte bra =( Men men, senare blir det kladdkaka. För en del av släkten kommer och ska fira mig. Idag fick ja lägga till en sak på min "måste bli bättre på" lista. Det är att jag måste bli bättre på att sprina i trappor! Är just nu hos mamma som bor 4 trappor upp och det är någon som håller på att flytta in på tvåan och dom använder hissen så jag får springa upp och ner för 4 trappor och det är inte roligt. Ialla fall inte om man har så dålig kondis som jag. Nu måste jag gå, måste ner för trapporna igen=( 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!