Happy new year!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!
Igår var jag och Åsa inne i stan och shoppade lite. Jag köpte en stickad kofta på MQ och Åsa köpte ett linne på JC och två tröjor på Gina Tricot. Vi hade jätte kul, vi var också på bio. Vi skulle ha sett Twilight på sergel, men den gick inte förens nångång efter nio. Så vi gick till Saga och kollade på Mamma Mia! Den var jätte bra, enligt mig. Så nu har jag Abba låtar i huvudet och det har fått gått ut över pappa och Åsa (styvmamma). Så jag tvongade dom att lyssna på låtarna från mamma mia helöa kvällen igår och dan idag, har dom på data med högsta volym och därren öppen för jag springer runt och gör mig iordnig för nyåret. Jag ska inte göra så mycket jag ska till farmor och Håkan snart, lite senare kommer Alex dit, tack och lov. Så att det blir lite kul för mig också. Fast det brukar vara kul ändå=)

HEJ DÅ OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

En av dom bästa låtarna i filmen!!

Always and forever...

Minnen, det finns minnen jag aldrig kommer glömma. Det kan vara saker som PPP har gjort, sker jag gjort med familjen andra kompisar. Det är underbart när man kollar på gamla bilder och man kommer verkligen ihåg hur det var då... Sen inser man att man har saknat det sjukt mycket och vill verkligen gå tillbaka till den tiden.

Landet i sommras

Vi var verkligen så coola då...


Sommaren med Alex

Alles hulahula fest

Jag, Åsa och Alle J

Det finns så mycket mer jag skulle vilja lägga upp bilder på. Men jag tänkte försöka ha en blid  på varje inlägg istället=)

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

My memorys fade away...

Hej alla glada! Det har varit en rolig jul. Har fått många julklappar, och ätit god mat. Fått en del julklappar, dom flesta var bra=) Idag har jag varit hos min mormor och träffade henne och mon moste + kusiner. Jag vill oxå säga att jag älskar mina små kusiner, dom är bästast och sötast och roligast. Imorrn är det hemgång som gäller, ska hem till pappsen igen. Ska bli skönt har varit hos mamma i fyra dagar nu och har haft kul. Fast nu är hela veckan planerad eller i alla fall tills på torsdag. Imorrn ska jag då hem till pappa och innan det så ska mammas kompis åsa komma hit och ja, det är roligt. På tisdag så ska jag och min kompis åsa ha en julia och åsa dag. Vi ska börja med att gå och shoppa och fika sen på kvällen ska vi gå på bio. På onsdag är det nyårs afton, jag är fortfarande lite osäker på vad jag ska göra då. Men om det inte blir nåt speciellt så ska jag och alex åka nånstans eller bara stanna hemma. På tordag vet jag inte men jag ska väl ringa faster och höra om det blir nån "mysapya helg"eller inte. Eller så ska jag väl träffa mina helt underbara kompisar som jag inte har träffat på jätte länge, vi måste ha en PPP kväll tjejer!! Sen på onsdagen efter det börjar skolaaan!!! usch, nej jag vill inte. Men jag har inget val så nu ska vi ta nya tag och komma igåg hårt och köra håt hella terminen ut!!
Hoppas ni får et bra lov!!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!

I´m gonna miss you when we say goodbye

Hallå alla mäniskor mitt uppe i julstöket!!
Visst är det skönta tt det är julafton imorrn!? Jag tycker det ska bli fantastiskt kul, har längtat och letat efter den perfekta julklappen. Har jag hittat nåt? Nej, det har jag inte och jag var ute idag också men det hjälpte ju inte. Men en sak är i alla fall bra, min kompis Alexander är här igen!! Som jag har saknat, det har varti jätte tråkigt utan honom. Han har varit utomlands i ca 2 år. Vi skulle byta julklappar men som jag sa, har jag inte hittat nån julklapp. Men jag är ganska säker på att han inte heller har gjort det. Så vi får byta nyårs presenter istället=) 
Idag har jag varit och kollat på julklappar, men gav upp ganska fort. Jag åkte hem to the family igen ovh det blev ännu mer julstök och bakandes och klapp inslagning, tv tittande, bokläsning och väldigt mycket skratt och irritation!   Men det är julafton imorrn och mycket att göra... Hoppas ni får en jätte bra jul!!

HEJ DÅ OCH GOD JUL PÅ ER ALLA UNDERBARA SOCKERTOPPAR=)
Saknar snön!! Ingen riktig jul utan riktig snö=)


You belong to me and I belong to you

Du betyder så mycket, det måste du förstå. Jag vill inte ha det såhär, men vad ska jag göra?


Fredag 19 December

Hallojsan! Ja, då satt man här igen, klockan är 14.50 och jag kom hem för cirka 40 minuter sen =) Idag hade vi julavsluting och vi sjöng!!!! Det var roligt och Bella var med och sjöng=) Puss på dig<3 Men jag var i alla fall super nervös innan men det försvann när jag satt med Linnéa och Jakob innan vi skulle upp, så roliga. Vi var sist. så det var ganska många uppträdanden före oss. Men jag är ju så himla stol över att vi gjorde det, vi visade alla personer som tvivlade på oss att vi inte är fegisar. Jagär så stolt över er, älsaker er. Ett extra grattis still Steff som blev periodens elev, och hon fick typ 1500 kr inför framtida studier. Gud vad vi skrek, istället för att alla kolla på Steff kolla de på oss, lite pinsamt men vi är ju så stolta över henne<3 När det till slut var vår tur att gå upp, höll vi om varandra och sa: "Powerpuffpinglorna!" (fast innan vi gick upp) När jag komm upp kände jag jur jävla nervös jag var, fast det rann av sen=) När vi var klara fick vi jätte applåder och det kändes jätte bra. Sen var det bara att följa strömmen av människor till sina ansvarsrum, där jag och Bella fick lite beröm av Maria. Sen var det dax för betyg, det var ju inte kul men jag kan ju alltid bli bättre. Sen var det bara att åka in till stan på gallej, gud va kul jag hade. Det var länge sen jag hade så jäkla kul!! 
Hoppas ni får en god jul och ett gott nytt år<3 Jag får se om jag bloggar mycket nu under jul och nyår=)

HEJ DÅ OCH GOD JUL PÅ ER!   


Onsdag 17 December

Halojsan!! Idag är det bara 6 dagar kvar till julafton!! Är inte det underbar? Som jag har längtat=) Idag hade jag EA och matte. På ean så jobbade jag matte inför matteprovet som då gick piss dåligt, tror jag i alla fall. På eftermiddan var det matte, asså våran grupp Eastwood är så roliga, i alla fall åttorna. Jag gjorde provet, men jag är inte stolt över mig själv. När jag var klar gick jag ner till musik salen med Alle J. Där var Alle Ö, Karro, Savvi och Steff, vi skulle öva in för skolavslutningen!! Vi ska sjunga Tears in Heaven, så vi måste verkligen öva. Eftersom avslutningen är på fredag, men våran musik lärare César tycker att vi är bra=) Och han är sångare i ett band. Imorrn ska vi öva nästan hela förmiddan (3 timmar) och sen lunch rasten som är cirka 30 minuter, om man inte räkar med att vi äter. Men vi kommer vara bättre än bäst=)

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER! 

Lördag 14 December

Hejsan alla glade och rara. Idag har det varit en ganska tråkig dag, har varit hos min mormor i Haninge. DEt tar typ en halvtimme att åka dit med tåg så det är tråkigt. Igår var det Idol fest hos mig, vi var ca 11 stycken som satt och sjön med i alla låtar. Vi jublade när Kevin vann. Då hade vi inte slösat alla pengar i onödan, efter som vi typ rösta hela programet. Men det var i alla fall jätte kul, jag såg då Idol för första gången i år. Eller i alla fall om man ska räkna fredag finalerna, och jag bra föll för Kevin, wow han var helt underbar. Vi tittade på eftersnacket och såg några kompisar som tydligen var där. En annan höjdpunkt var början när några från alla andra säsonger kom fram och sjöng. Saknade Måns men Danny var ju där=) Imorrn bär det av till Sigtuna, på julmarknad. Det ska bli kul att träffa den lille igen, har inte sett honom på två dagar. Med lille menar jag min lillebror=) Har ni hart en bra helg?

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER


Kevin´s vinnar låt! Tyckte ni att Kevin var den rätte vinnaren? Det tyckte jag!

Måndag 8 December

Hesan svesan!! Hur mår ni i dag då? Själv mår jag prima ballerina!! Jag gjorde 5 mål på innerbandyn idag då, jag är så stolt=) Och vi var bara två stycken mot typ sju och gjorde 12 mål. Men André är typ som bäst med en bandy boll, så vi var typ bästa laget!! Idag var vi oxå på ungdomsmotttagningen, inde direkt roligt. Hon bara prata, sen fick man en komdom och sen var det slut. Jippi! Eller inte. Nu sitter jag här och försöker skriva min svenska, går inte direkt bra. Men men. Vill bara tippsa om en superbra hemsida för skor och kläder: www.net-a-porter.com. Älskar den, kolla några av mina favvokläder här nere. 


HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Kläderna är inte i någon speciell ordning. Men visst är dom snygga?? Vad tycker du är snyggast!?

 

Fredag 5 December

Hali hallå! Bloggade inte så mycket igår, men hade jätte mycket pluggizh att göra. Fick hjälp av pappa, tack tack! Hade inte klarat det annars. Men jag blev klar och idag på rasten skissade jag upp min lägenhet och lämnade in den. I TID!!!!! Idag hade vi engelska, jag jobbade lite. Men vi tog mest kort till våran affisch och CD - omslag=) PÅ rasten tog ja och Carro kort me Bella. Bella är inte med i våran grupp, Sanne är det.Men iaf, det var jätte kul. Vi försökte vara lite diskreta och ta på en speciell person utanför rummet, och bäst som bella är lyckdes hon ganska bra. Cred till you Bella! Idag har jag skrivit min engelska, går åt piss he***te. Så det så=) Hoppas ni har det bra=P


HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

 
Jaha, har har vi två tredje delar av blondisligan och en brunett!

Torsdag 4 December

Aaaaggggghhh!! Jag tror jag blir galen!! Sitter här hemma och skriver på min hemkunskap,och det går så jäkla dåligt!! Jag är klar med inköpslistan och motiverningen. Nu måste jag bara svara på 12 frågor (har svarat  på fråga 1 och 3) och sen rita upp och möblera min lägenhet på milimeterpapper. Men jag har inte äns måtten. BBBLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Är det någon som vet vad ett Besiktningsprotokoll är?? Eller Varför det är ekonomiskt viktigt att begära det när man flyttar in i en hyreslägenhet??

HEJ DÅ!

Tisdag 2 December

Hejsan allihopa! Jag vill bara säga att jag skäms jätte mycket!! Jag hade ju lovat mig själv att jag skulle blogga varje dag, nu ha jag inte bloggat på evigheter. Det är lite jobbigt, men nu blir det en jätte update! 

I fredags var det maskerad hos alle ö. Jag åkte hem till karro och bytte om, då var hon ca 17.25. (Det började 18.00) Då höll Bella på och locka Karros hår. Jag blev klar och Bella blev klar, men Karro är ju Karro, så hon var inte klar. Men karro är ju oxå Karro (igen) och klarar sig alltid=) Väl hos alle, åt vi jätte god middag. Så underbart, plus poäng till hennes mamma. Den kvällen innehöll allt, gråt och skratt. Sen åkte jag hem till mamma och såg på pirates.
Maskerad hos Alle

På lördagen gjorde jag inte så mycket, jag och mamma gick runt i solan centrum och lite i Kista och kollade på vad jag kanske ska få. Det blir: Två par skor, ett par klackskor och ett par stövlar. två par Björnborg trosor, en Armani kill klocka, ett armband i silver, filmer och sen lite små saker. När vi kom tillbaka hem, gick vi och hyrde en film Sex and The City. Den var jätte bra, roligt och bara underbar.

På söndagen skulle jag ha åkt till the kyrka men det gjorde jag inte... Hade kommit försent och det vill jag inte. Så jag hade en slappa dag, jag satt och kollade på bra program. Jag kollade på 90210! Vilket är så himla bra, jag bara älskar den serien men än många serier.  Sen åkte jag hem till pappa och då fikade vi advents fika. Med pepparkakor och lussebullekrans, den var verkligen super god. Sen den kvällen kollade jag på One Tree Hill och jag grät typ från början till slut. Det var ju jätte sorligt... Kollade oxå på Gossip Girl, som var bra och dåligt.  

Igår var den ännu en vanlig måndag, jag hade gympa och franska. På gympan hade vi hinderbana, det var inte roligt för våran lärare sa typ inte äns vad vi skulle göra. Sen åkte jag hem och skulle raka min fasters hår, det var hårresande!! Haha, det va ju lite roligt. Aja, det var faktiskt lite läskigt=P

Idag hade jag svenska och bild. I svenskan ska vi göra ett repotage, jag ska nog göra ett reserepotage. Kommer nog inte gå så bra men men... Jag tror jag ska typ skriva om Egypten eller nåt annat land, vet inte ännu. Efter skolan gick ja med steff till centrum. Jag skulle til Biblioteket och hon till Kicks, sen gick vi till rese byron och hämta två brochyrer. Såg på Ugly Betty och nu kollar jag på Desperate Housewives.

Ja, det där va en riktig update. Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate och sen är det dax att gå till kojs. 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER