En snabbis!

HEjsan!!! Tänkar inte blogga mycket, måste klä på mig och dra sen ska träffa min faster vid kalberg. Sen ska jag till mamsen! Hoppas ni en bra helg, bloggar kanske i helgen!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Födelsedags kväll!

Hejsan alla trötta! Nu är jag helt slut, eller nästa ialla fall. Har haft alla gäster här nu och fått presenter. Jag fick väldigt mycket saker... Typ två skivor en film, present kort pengar och så. Blir en mer detaljerad lista imorrn när jag inte är så trött. Aja, nu ska ja kolla på CSI NY har missat typ 15 minuter redan så...

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Senare på min födelsedag...

Hejsan hoppsan! Nu är jag hemma efter en/två timmar i centrum me bella=) Det va jätte kul, vi kollade runt i affärer och fikade. Jag köpte ett par vantar och en tröja om jag ska ha ikväll(bilder kommer) den va jätte fin. Vill bara passa på att säga förlåt till bella hoppas att du inte tog illa upp för den där drömmen jag hade=) Sen var det dax att cykla hem, kunde inte vara där så länge men fick iaf träffa bellzon! Men det jobbigaste var att det började spö regna när ja cykla hem, så nu har jag dubbelt så mycket att göra. Fixa håret x2, byta kläder, sminka mig + massa mer, så det är dax att jag sätter igång =)... PUSS J


HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Jag o bella vid cyklarna. Jag är inte så puckelryggig egentligen böjer mig här=)

Torsdag

Hej alla glada! Tänkte blogga en snabbis innan jag ska möta bella. Det blev inte så att hon kom hit untan ja ska möta henne i centrum, vet inte vad vi ska göra men det blir väl lite shopping och fika på Tasty´s denna underbara födelsadag=) Sen måste jag hem till tre då kommer min faster och ska äta middag hos oss, senare vid halv 7 tror ja resten av släkten kommer... Hoppas ni har en lika bra dag som jag!


HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER! 

14!!

JAG FYLLER ÅR IDAG!!! Det kommer bli en bra dag, Bellla kommer nog över en liten stund snart och senare kommer släkten och presenterna =) Hoppas ni får en bra dag!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Påminnelse!

VILL BARA ATT NI SKA VETA ATT JAG FYLLER 14 ÅR IMORRN! Har redan fått en present av min farfar, han kommer inte imorrn =( Fick egentligen inte öppna den idag, men det är för sent. Det var ett present kort på H&M me 200! Tack tack tack! Sen vill jag oxå passa på och tacka min super duper underbara vänner! Älskar er PowerPuff Pinglorna<3

+ Karro och Alle Ö   
Dom säger att skratt förlänger livet, fan vi kommer leva för evigt

Till dig Bella!

Det här är till en helt underbar vän Izabella ( www.bbllas.blogg.se). Du vet att du är en helt underbar vän, med dig har jag så jäkla roligt =) VI kan prata om allt mellan himmel och jord, vi hittar på saker som är helt sjuka. Och vi har ett speciellt bord på Tasty´s som vi alltid sitter vid när vi ska fika i centrum, vilket vi alltid gör när vi e i centrum. Vi blir väldigt sura om vi inte får sitta där. Förlåt för allt jag har gjort. Du fattar inte hur jobbigt det va när vi bråkade. Jag vet att jag inte är så bra vän, men hoppas att du vet att jag försöker. Jag vet oxå att du har massa andra bättre kompisar, som karro. Du förtjänar verkligen henne. Men hoppas du kan va vän mig ändå, livet ut, genom allt! Sis<3Sis, Köttbullen<3Korven! W=Whatever(hur det nu stavas). Älskar dig Izabella<3


Om du bara visste...<3

Jobbigt!

Okej, jag vet att jag inte har bloggat sen förra söndagen och det känns lite jobbig, men men. Det är massor av anledningar till att jag inte ahr bloggat, det känns så jobbigt att va Julia just nu=( Men här är en anledning, som oxå gör det så jäkla bra att va Julia just nu! Jag har varit hos mamma nästan hela veckan, för paps och Åsa (min styvmamma) har varit på sjukhuset! Så jag är stolt att säga att jag är numera storesyster till Dante Linus +nåt efternamn. Han kom i måndags natt vid tre tiden och ha super söt när jag träffade honom. Men det var allt om honom, undrade om någon annan hade hört om den nya berg-och-dal banan på grönan??
Visste inte jag heller, fick reda på det för bara nån minut sen. Den heter Insane och är tydligen högre än Jetline, har fler G-krafter än Fritt Fall och är tydligen lika snurig som Extreme. Aja, det blir nog inget för mig, gillar inte direkt så snurriga saker. Men man vet aldrig=)
Nej, nu ska jag gå och kolla till lillbrosan min<3

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!
 

Wow, jag gillar den här låten´=)

Söndag 12/10

Idag är det en blää söndag, som vanligt. Ska till kyrkan idag, ska cykla vid typ halv 11, ska va där 11. Igår såg jag på Sverige - Portugal machen, de blev 0-0. Men jag måste säga att sverige var väldigt på. Vilket är bra, men portugal är bättre, enligt mig. Det var lite tråkigt att det bara blev 0-0, men men. Ronaldo var super bra hela machen, Zaltan va bara bra dom första 10-20 minutrana i första halvlek. Fast det bästa var när machen var slut och dom bytte tröjor=) Ronaldo hetast, as usually! Puss puss på honom. Nu måste jag göra mig i redo för att cykla till kyrkan, är stolt över mig själv!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER! 


Lördag 11/10

Lördag, lördag och åter lördag! Idag har jag varit uppe på landet, vi var där vid 10 tiden, så jag gick upp vid halv 8 tiden! Det var lite jobbigt, men jag klarade mig. Sen var vi där till typ 15 tiden så åkte vi till norrtälje (landet är ca 30 minuter från norrtälje, väddö) och där skulle vi träffa min faster och gå ut och äta! Sen åkte vi hem och nu sitter jag här! Väntar på att matchen ska börja, Sverige- Portugal. På råsunda, bara älskar ronaldo. Det kan nog bli en ganska stor kamp mellan Zlatan och Ronaldo, om man ska tro min pappa. Vilket jag inte gör, tror att Portugal vinner<3 Aja, är typ en timme kvar till avspark (20.00) så jag hinner gotta upp me godis, popcorn och sånt onyttigt. Hoppas ni har en super bra helg!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Fredag 10/10

ÄNTLIGEN FREDAG!!!! Jag är såååå glad att det är fredag, jag som trodde de var igår=P. Men nu är det de iaf. Idag hade jag engelska, det var helt okej. Skrev om skansen, visste ni att det är världens älsta utomhue museum?? Eller att de thar funnits i 118år!?!? Det visste inte jag kan jag ju bara säga=) Men nu vet jag det. O vill bara påpeka att det går en super snygg kille i min klass<33 Aja, skitsamma!! Just nu är skolan jätte jobbig, för vi har NO prov nästa vecka(v.42) skulle egentilgen ha det v.43 men så bestämmer dom sig för att byta!! Vilket känns jäkligt jobbig. Men som vanligt finns det inget vi kan göra. Idag på lunch rasten var jag, Bella, Karro, Savannah, Steff och Alle J ute och tog kort, dom blev jätte snygga. Ska se om kanske kan få några av karro (hennes kamera) så kanske jag lägger upp några. Jahapp, det var allt för den här eftermiddan bloggar kanske kanske kanske senare....

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Vill bara säga att jag bara älskar dom här två=D

snabbis

ÅÅÅ! trodde det var fredag när jag kom hem, tyckte det skulle bli super skönt att va hemma imorrn. Men det är jag ju inteee!!! Men men... Det var en jobbig dag var trött och kunde inte jobba...
Måste gå nu, ska jobba engelska, svenska, matte och NO.

HEJ DÅ OCH PUSSPÅ ER!


Måndag 6/10

Tjoho!!! Heh, jag är inte direkt glad om man säger så. Idag hade jag franska vilket var roligt, det blir mycket prat, sång och flamms. Vilket är kul, på eftermiddan hade jag EA sen idrott. Det var kul på idrotten för vi va bara åttor iställer för åttor och nior (nior hade syo eller va de nu heter). Så skoldan var bra, men nu sitter jag här och försöker skriva svenskan. Vi ska sammanfatta våra anteckningar om deckare(!?!?!). Sen så ska man tydligen lägga till lite själv vilket är att problem för jag kan inget om deckare. O det ska va inne imorrn, jeey mee! blää blää blää!!
Nu måste jag fortsätta me min svenska hörs imorrn!!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!!


Torsdag 2/10

Skål alla glada, det var tydligen dagens mening för mig. Idag hade jag EA och No, no suger fast EAn va roligt. Jobbade inte så mycket, va på bibblan me karro en stund och sen så jobbade jag So. Det gick inte så bra behövde hjälp av Stefan (so läraren) hela tiden. Ja, min dag var helt okej. Fast längtar såå tills på lördag! Ska till Bålsta med mina vänner (vi ska till en vän) och´ha en ppp kväll! 
Det var allt för idag kanske bloggar imorrn!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!