Look at me now

HEJSAN!! Jag har inte bloggat sen igår och det här komme rinte alls bli ett långt inlägg. Idag har jag och Kathirn varit ute och gått i ca 3 och en halv timme. Det var super skönt, sen gick vi hem till mig och drack varm choklad. Imorgon ska jag ut på promenad igen också med Kathrin, men bara på en timme. Vi måste hem och städa sen båda två, på torsdag blir det en bra dag. Ska till polisen och skaffa pass, så måste fixa håret=) Sen så ska jag och mamma åka och kolla på en ny mobil till mig, som ni kanske vet är min trasig. På fredag ska jag hem till min kära faster. Men först till hennes jobb. 
Så det var allt, vet inte om jag bloggat nåt innan söndag men vi vår se vad som händer.
Sen vill jag bara lägga upp några bilder på min älskling Robert Pattinson, helt perfekt=)

    
Jag tycker han är snygg! Vad tycker ni?

HARE BRA kram Julia


At bellzons

HELLOJSAN! Nu sitter jaghät hos Bella och kollar när hon håller på och fixar. Känns som att jag borde hjälpa till, man jag gör det strax=) Hittills har det vart asa roligt med Bella, fast vi har varit lite barnsliga=) Men det är korvens oc´h köttbullen humor. Nu ska vi ta lite bilder...
Måste hjäpla henne nu, får dåligt samvete=(


HARE BRA  kram Julia


Everything...

Heejsan! Då var det första dan på sport lovet, känns super skönt. Okej, igår så bestämde jag mig för att sitta uppr och se oscarsgalan. Men självklart somnade jag mitt i allt och väcktes av en lite irriterad pappa. Men bäst som jag är har jag spelat in allt och lovade pappa att han skulle få låna bandet, så han var inte irriterad längre. Man jag håller just nu på att kolla in oscar och jublar över alla som vinner. Men jag längtar tills jag får se min älskling dela ut ett pris. Har redan sett honom på röda mattan och han är såå perfekt!
Jaja, nog om det. Idag ska jag till Bellzon och vara med henne, vet inte vad vi ska göra men det kommer att bli roligt. Vad ni göra idag?

HARE BRA // Julia

Tjoho!

Nu har det äntligen börjat, jag har laddat upp med godis och juice. Man jag är faktiskt lite besviken, man får se för lite kändisar. Det är bara massa tråkiga människor som snackar om kändisarna. Man hör i bakrunden hur alla mänsikor applåderar och jublar, men man får inget se. De har bara intervjuvat en person, Miley Cyrus, fast de säger att de är fullt av kändisar där. Sen är det också förmånga pauser där borta i USA, så man får se de töntiga svenskarna prata strunt. Okej, nu kanske jag var lite hård. Men jag vill bara att galan ska börja, men den börjar inte förns 02.24. Så det kanske är lägg dags istället för mig nu=)

HARE BRA ses senare // Julia


Keep smiling!

Jag vill börja med att säga tta det är snö ute, vilket jag tror att alla vet. Men jag tror jag glömde nämna det i förra inlägget. Jag är jätte sur för att det är snö, igår var det ju jätte fint väder och sol, som att det var vår. Jag trodde det skulle börja bli vår nu, men icke sa nike så kul ska vi inte få ha. Jag vaknade imorse och såg attd et var hur mycket snö som helst uteoch ville bara skrika. Jag klarar inte av den här snön lägre, det mörka och tråkiga. Jag vill att det ska bli vår och sommar så att man slipper det mörka och läskiga och i stället får det ljusa och trygga. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Sen vill jag också säga att jag har tänkt på en sak, hur fort saker försvinner. Inte saker kanske men människor och känslor, i ena sekunden är de där och i andra ser man de inte längre. Det kan handla om år, dagar eller sekunder. Det spelar ingen roll hur hårt du håller om de, det kan ändå försvinna och ibland är det man håller hårdast det som försvinner fortast. Jag vet hur det käns att förlora nåt och någon, man tar saker förgivet och tar sig inte tid att kolla på sitt liv. En dag står man där, ensam. Då förstår man att man måste ta vara på livet, stanna upp ibland och tänka igenom saker. Berätta för de man älskar att man älskar dem, man behöver inte säga det rtt ut. Det räcker med en liten gest som visar vad personen betyder för dig. Jag vet att jag inte gör det tillräckligt ofta och jag fattar inte att personerna i min närhet fortfarande står ut med mig. Men jag har alla i min närhet att tacka för mitt liv, utan vänner och familj, har man inte så mycket. Så till alla underbara männsikor som känner mig och läser det här vill jag bara säga att ni betyder så himla mycket.
Haha, hade engentligen bara tänkt blogga om snön, men det blev såhära istället. Nu ska jag fortsätta kolla på Totaly Calum Best!
Hare bra // Julia


Kan inte beskirva med ord!


Just hold on

Hallojsan! Sitter här och kollar in lite skor. Bara älskar skor, mer än nåt annat. Gillar inte ni skor? Sen sitter jag självklart och lyssnar på musik och så har jag en ny favvo låt. Det är Halleljuah- Rufus Wainwright, väldigt bra låt som sätter sig på hjärnan=) Idag hämder det nog inte så mycket, ska bara ta det lungt och sen hem till pappsen. Ikväll är det ju One Tree Hill och Gossip Girl. Men det jag ser framemot mest och är typ super laddad är Oscarsgalan!! Det är ju årets största galahändelse. Jag ska försöka sitta uppe länge, man jag spelar in det för sökerhets skulle. Om jag skulle somna på soffan medans jag kollar och missa hela. Fast jag får väl gå lägga mig tidigt och gå upp till 02.40, då själva galan börjar. Men det är ju massor av inför saker och röda mattan som börjar 23.55 och jag vill verkligen se kändisarna.
Men det är ett tag kvar dit, så jag behöver inte orora mig nu för hur jag ska göra. Men bloggar såklart inför oscars galan ikväll och om jag ser hela bloggar jag igenom den också=)

HARE BRA //Julia 

Hello hello

Tjeenare! Då börjar denna lördag gå mot sitt slut. Det har varit en bra dag, för utom mello. Jag såg verkligen fram emot att de E.M.D, hade hoppats på en hejdundrande show. Men de kommer ut i fula käder och käppar. Kunde de inte ha andra kläder på sig, typ mer vanliga eller når sånt. Jag blev verkligen besviken, sen var de andra låtarna inte direkt bra. Fast måste säga att molly är ganska bra för att vara 16 år, bättre än Amy. Henne gillar jag inte alls. Så det var ju väldigt bra att Molly och E.M.D gick till final. Vad tyckte ni om Mello? (Melodifestivalen)
Nu sitter jag och kollar på Hot Chick, den är lite verdo. Jag tror jag har sett den flera gånger, men aldrig hur den slutar, så jag måste nog se klart den här nu. Vilken är er favorit filn??
Åh, jag fick reda på vad låten men Kelly Clarkson heter. Lägger upp den här nere, älskar den verlkligen=)

Så himla grym röst!!! Den här låten passar henne=)

Guess this means youre sorry!?

Hejsan hoppsan! Ja, då var det redan lördag kväll. Gud vad fort denna dag har gått, har inte gjort så mycket. Fast jag var ute och gick cirka 1 och en halv timme med mamma tidigare. Det var super skönt, det var så fint väder, det känns nästan som att våren är pågång. Hoppas det älskar våren, det är så fint men grönt gräs, blommor, sol och värme. Men ändå inte för varmt =) Hoppas verkligen att våren är här snart, det är nog min favorit årstid=) och somaren såklart=) Vilken är eran favorit årstid??
Nu ska jag slänga i mig lite mat och glo på lite tv. Sen är det dags för melodifestivalen=) tjoho, jag håller på E.M.D! Vilka eller vem håller ni på?? 
Ännu lite om musik, jag bara älskar Kelly Clarkson! Det kan jag tacka karro för, hon spelade en jätte bra låt för mig. Så nu lyssnar jag typ på henne oavbrytet, hon har en grym röst. Fast det finns en låt som jag gillar bättre än de andra, måste bara veta vad den heter. Så jag hoppas Karro svarar på mitt mess, jag MÅSTE veta vad den heter.

HARE BRA! // Julia

I need to be strong

Hejsan! Jahapp, då var det lördag. Gör inte så mycket, lyssnar på lite musik. har fått en ny favvo låt. Igår var det The Climd med Miley Cyrus, den är fortfarande en av mina favoriter. Men nummer 1 just nu är Ebba Grön med Die Mauner. Den är jätte bra, tycker jag i alla fall. Vilken låt är eran favorit just nu?
Just nu vet jag inte vad dagen har att ge, men det blir någ något bra. Jag tycker att allt är bra nu, har ju lov. Fast jag vet ju inte avd jag ska göra på lovet. Eller jo, vet lite... Ska skaffa pass, kolla prao platser och träffa vänner. Fast jag kan tyvärr inte träffa alla, för några är bortresta. Men inte Bella och Savannah, sen vet jag inte om man får träffa några andra. 
Åh, det hände en ganska bra och dålig sak igår. Fick ett samtal från Alex, gud vad´jag blev glad=) Han sa att han var tillbaka i Sverige, men att han var tvungen att åka idag. Så jag kunde inte träffa honom. Men det var inte det dåliga, han hade varit i Sverige i två veckor utan att säga något=( Gud vad jag blev arg, visste inte vad jag skulle göra. Så jag la på, vet inte om hem har ringt eller messat. Min mobil är ju cp!! 

Hare bra!=)

 


The struggles I´m facing

ÅÅÅHH! Som jag sa förut så har det här varit en jätte bra vecka! Eller jag kanske inte sa det, man det har det=) Tills nu, min mobil är död.=( Eller ja, död och död, skärmen är typ trasig. Den funkar, jag kan smsa och ringa, men jag ser inte vad jag skriver eller vem jag ringer till. Det är inte bra och jag som inte kan leva utan min mobil! Vad ska jag göra!?!?! Dessutom har jag inte råd att köpa en ny, usch jag bara hatar sånt hära!!!!

Min planernig
1.Bli klar med kapitel 4 i matte boken
2. Skriva min dikt i svenskan
3.Simma med skolan
4. Skriva ett författarporträtt och redovisa

5. Öva in för matte provet
6.Skriva klart engelskan

7. Få G på matte provet
Japp, som ni ser är allt överstryket. Vilket är jätte bra, men nu blev allt förstört.
Jäkla mobil!!!!!


Jag älskar den här låten, den får mig att försöka. Att bli inspirerad till att göra nånting bra=)

Every step I´m taking

Tjoho! Yes, nu är skolan slut. Äntligen så är det lov, eller ja det börjar på måndag nästa vecka. Jag trodde att det skulle kännas jobbigt inför lovet, att det var något jag inte hade hunnit med. Men det är det inte, jag är klar med alla uppgifter och prov. Jag lämmnde in engelskan, som var bäst! Japp, det var väl det jag gjorde idag. På engelskan spelade jag Carro och Kathrin lite engelska spel, det var väldigt roligt. Sen var det bara återsamlingen och sen slutade vi.
Jag tog tåget in till stan och mötte upp men masisen. Vi gick runt och kollade på lite saker. Sen vill jag säga en sak jag är beroende av: BÖCKER!! Jag vill ha så många böcker som möjligt, så jag fasnart för alla böcker jag ser. Men det finns en bok jag vill ha mer än alla andra. Det är Ljudet av ditt hjärta av Sephenie Meyer. Har ettan och tvåan, älskar dem. 
Sen är det så att jag har blivit utmanad av Karro (http://kejrowlajn.blogg.se/)

1. Gå in i din bildmapp.
2. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen.
3. Visa bilden på bloggen och skriv något om den.
4. Bjud in tre nya bloggpersoner att vara med på utmaningen.
5. Länka till dem och låt dem veta att de är utmanade. 
 
De jag utmanar är:
http://bergstrooms.blogg.se/
http://bbllas.blogg.se/
http://kejrowlajn.blogg.se/


Ee, vad ska jag säga!?  Vi var lite uttråkade i skolan och då blev det såhär...=)

HARE BRA!!

19.31

AAAGGGH!!! Gud vad sur jag blir nu!!! Jag hade skrivt mitt engelska projekt, som jag var väldigt stolt över. Sen trycket jag nå nån knapp så att den del jag var mest stolt över är borta!! Plus att det var det som jag hade skrivit mesta på!!! =/ JAg är så himla sur och stressad, det här ska in imorrn!! Nu måste jag försöka lösa det här!! 

Gotta keep my head held high

Shuu!! Okej, ledsen för att jag inte bloggade igår men jag var på konfa och sen var jag tvungen att plugga. Pluggade inför mitt matte prov idag, som gick jätte bra. Enligt mig=) Idag har jag haft som sagt matte och no, så jag var i nos salen hela dagen idag och samma lärare. Men det var skönt, vi gjorde inte så mycket på non. Vi fick bara tillbaka våra tre no prov. På det ena fick jag 10/12, som jag fick ändra till 12/12. På det andra vet jag inte vad jag fick men jag skulle tro 2/3 och på det tredje och "största" fick jag 25/25! Wow, kan ni se hur stolt jag är nu, känner mig som Wonder Woman!! Idag ringde vi (jag och några kompisar) också till Bauhuse(stavningen) för at kolla om vi kunde få prao platser där. Men icke sa nicke, det fick vi inte. Men nu ahr jag mailat till Bokia och kolla om jag kan få där. Jag hoppas verkligen!! =)

Såhär ligger jag till i min planering:
1.Bli klar med kapitel 4 i matte boken
2. Skriva min dikt i svenskan
3.Simma med skolan
4. Skriva ett författarporträtt och redovisa
5. Visa låten för Ceasar

6. Öva in för matte provet
7.Skriva klart engelskan
8. Få G på matte provet
Jag strök att visa låten, även om jag inte har gjort det. Kommer inte hinna=)

Nu ska jag ta och renskirva min engelska=)
Ha det swuper gooth=)


Min kärlek för dig kommer bestå!

Här än min lista på saker som ska och har gjorts. Måste skriva den här så att jag vet var jag har den.
1.Bli klar med kapitel 4 i matte boken
2. Skriva min dikt i svenskan
3.Simma med skolan
4. Skriva ett författarporträtt och redovisa
5. Visa låten för Ceasar
6. Öva in för matte provet
7.Skriva klart engelskan
8. Få G på matte provet

Jahapp, det var allt jag har kvar att göra innan lovet nästa vecka. Men det ska nog gå bra=)

HEJ DÅ!!


Youth like diamonds in the sun!

Holá på er! Idag är det då Julia dagen=) En bra dag faktsikt, inte bara för att det är min namsdag utan också för att det gick jätte bra i skolan idag. Franskan gick super bra, hade först glosförhör, hoppas att jag klarade det. Sen jobbade jag på i boken och lästa högt med får franska lärare. Senare cirka kvart 11.45 hade vi ett hörförståeles test, som gick ganska dåligt =S Eller inte direkt dåligt, jag förstog ju vad de sa men det gick ju så himla fort. Jag blir jätte nervös inför resan, kommer inte hinna med vad de säger. Men jag har två av de tjejer jag ska åka med är jätte bra på franska så jag hoppas jag klarar mig=) På eftermiddagen letade jag efter Carro, för vi skulle jobba med svenskan (redovisning imorgon) men jag höll på att få ett utbrott när jag inte hittade henne. Så efter ett tag satt jag mig med Kathrin och Paulina, då jag jobbade med min dikt. Men jag jobbade bara i cirka 35 minuter för kl 13.35 var vi tvugna att börja plocka ihop och gå mot simhallen för gympa. Det var verkligen jätte kul i simhallen och jobbigt. Vi skulle simma 8 längder där av 2 var ryggsim. Det var ansträngande men roligt, sen var det dags för LIVRÄDDNING! Jippi, det gick ju mindre bra man mycket roligare. Jag och Kathrin skulle "rädda" varandra och jag höll nästan på att dränka henne. Men andra gången gick det bättre men då hade vi ju också en livboj, kan ha berott på det. 
Efter simningen gick vi tillbaka till skolan jag stannade men Kathrin jobbade lite, med betonong på lite=) Sen gick jag hem, snacka om att ha fått bra motion. Sen har jag ett nytt sportlovs löfte, att gå minst en timme varje dag i rask takt. Det här löftet måste jag hålla=) Nu längtar jag til efterrätten vi ska äta idag, jag har bakat en kladdkaka=)
Nej, nu ska jag låna telefonen och ringa till släkten. Dags att sälja kakor=)
Puss puss<3

Everythings all right!

Hello darligs! Jahapp, nu har ännu en vecka gått. Det känns som att det går hur fort som helst och man inte hinner göra nånting. Är det någon annan som känner så? Jag kan säga att jag är ganska stolt över mig själv idag =) Jag har gjort 4 sidor matte, vilket innebär att jag är klar med kapitlet. Det är jätte bra, för det är inte ofta jag hinner göra klar det och då går det åt skogen med provet. Men den här gången känns det jätte bra och jag känner mig laddad till 100%. Ja, det är typ det jag har gjort idag. Förutom att äta en jätte god tårta med pappa, det var en försenad Alla hjärtans dag tårta. För pappa gick ner till centrum med Dante strax efter att Åsa åkt in till stan, då jag började plugga, och han kom tillbaka med en cholkad tårta med jordgubbar och hallon på. Sen åt jag och pappa upp den medans vi kollade på Elizabethtown. Den är bra och Orlando Bloom var med, just nu är jag i en Orlando Bloom- filmer koma. För några veckor sen var det Hilary Duff koma. Då jag kollade på A Cinderella Story, The Perfect Man, Raise your voice, Mitt liv som popstjärna och många mer. Men i alla fall, nu  är jag i Orlando koma och jag kolla just nu på Kingdom of Heaven. Den är inte så bra som de andra jag har sett med honom. Men den här filmen fick mig att tänka på en sak, han har en bra röst. Det är inte sånt jag brukar tänka på när jag kollar på filmer men den här fick mig att tänka om. 
Sen var det också One Tree Hill och Gossip Girl idag, wonderful! 
Hoppas ni inte glömmer att det är min namsdag imorgon! 

Puss puss från tårt älskaren=)
  


I rather die then stay away from you...

Hejsan hoppsan!! Jaop, då var det alla hjärtans dag. Eller ja, dag och dag vet jag inte om det är men natt i alla fall. Det var egentiligen meningen att jag skulle ha skrivit på dan idag eller igår. Aja, strunt samma. Jag kommer säga idag och då menar jag Fredag den 13 Frebruari. Japp, idag skulle jag ha åkt till morfars grav han skule ha fyllt 60 idag. Men det blev inget så jag tände ett ljus för honom istället. Det var en bra dag i skolan, hade engelska. Jag satt och läste lite och BLEV KLAR!! Jippi, jag är så stolt över mig själv=) Men jag läste inte ut boken i skolan för det blev lite pratigt mellan mig och Kathrin. Efter skolan gick jag ner till centrum med Steff, hon skulle köpa nåt till Dubai, dit hon ska åka på sportlovet. Hon hittade inga kläder men lite smycken köpte hon i alla fall. Då betsämmde vi också att hon skulle komma hem till mig på kvällen och kolla på film. Men det blev inte en hel film, eller jo det blev det. Halva About a boy och halva Mean Girls. Men det var lite lång tråkigt att kolla på About a Boy även om den är så himla rolig. " Are we having duck? So delicate!" Men sen så lyssnade på lite sorliga låtar som påminde oss om Alle, så vi messade henne och sa att vi skulle sakna henne nu när hon åker till Thailand! Hon åker imorrn kl 18.00, Alle jag ÄLSKAR DIG!! Kommer sakna dig hur mycket som helst. 

Jahapp, det blev lite konstig och flummig inlägg. Men jag är trött, så... So caio tout le monde! (Tror jag)

   

Det spelar ingen roll vem eller vad du är.

Så länge du är här.

Du är mitt liv, ser mig var jag än går.

Jag vill inte förlora dig, vill att du ska vara där jag står.


Du är min livsglädje, du får inte lämna mig.

Även om jag säger saker, kommer jag alltid älska dig.

Jag ångrar inte att jag träffat dig, livet var så trist.

Men i dig ser jag något visst.


Du är inte vad andra tror, jag tror inte de ser.

Att mitt hjärta står i brand när du ler.

Du får mig ur balans när du kysser mig.

Du har lovat att inte lämna mig och jag vägrar lämna dig.


Jag hoppas du kan förstå.
 Min kärlek för dig kommer bestå.

Du håller mig hårt, säger att jag är ditt liv nu.

Att jag är den ända som förstår någon som du.


Du ställer dumma frågor.

Även om du vet att mitt hjärta står i lågor.

Jag kan inte annat säga än att jag älskar dig.

Allt du säger då är att du älskar mig...


You are my life now..

Hejsan!!! Jahaopp, idag är det torsdag igen. Hade hemkunskap igår med Bellzon det var riktigt kul. Jag och Bella var ju såklart bäst med våran mat och kommer få MVG! Oekj, kanske inte... Men jag tycker vi är värda det i alla fall.
Apprå på ingenting har jag total fasnat för Stephenie Meyer bökerna, eller Twilight bökerna kan man säga. Läste ut tvåan i föregår (det tog två dagar, 7 h och 5 min=P) Asså de är så himla bra, man kan inte sluta läsa, jag hamnade i ännu en bok koma, som jag också gjorde med ettan. Det är inte ofta jag hamanar i en bok koma det ska mycket till för det. Men det gjorde jag me de här bökerna och det är jag glad över. Jag har också fasnat för filmen, även om boken var bättre, så underbart att se den. Jag mådde jätte bra efter jag hade sett den, men jag måste åter igen säga att bökerna är så mycket bättre. Så det är nåt jag rekomenderar, läs bökerna. Igår höll jag på att läsa de två siata kapitlen i boken + epiologen, det var så mycket som hände då. Älskade det<3 Sen är ju Robert Pattinson väldigt snygg, men det är inte många som håller med mig. Fast jag och Kathrin är fast...=)
Idag hade jag Matte och No, fick inte så mycket gjort må matten satt typ bara och pratade med Kathrin om Robert. Sen pratade vi också om skaer ur boken och filmen vi minns typ allt. Carro tycker vi är lite verdo. PÅ no:n hade vi en föreläsning och tryck och sen såklart prov igen, nu her vi haft tre prov på  tre veckor. Men jag övertalade vår lärare att vi skulle kolla på film nästa vecka så.. =) 

Nej, nu ska jag gå och lägga mig=) Ha det så bra!
  

I´m everythig your not!

Hejsan, det blir ett litet kort inlägg nu. Har precis kollat klart på Gossip Girl och One Tree Hill, så nu kollar jag på The Hills. En väldigt bra serie tycker jag, men ibland känns den lite oäkta.
Apprå på ingenting så har jag fått min bok!! När jag hör din röst heter den och ska vara jätte bra, jag har höga förväntningar på den här boken eftersom jag har läst första boken Om jag kunde drömma och den var verkligen jätte bra. Så jag hoppas att den här är bättre eller i alla fall lika bra.

Bilder från i lördags =)


Without them I´m lost

Heejsan allihopa!! Igår ver det en super bra dag! Vi hade jätte kul, vi åt gott, pratade (mucho roliga konversationer) vi spelade guitar hero och hade allmänt roligt. Jag vill också säga att jag Bella, Alle, Karro, Steff och Savannah betyder otroligt mycket för mig och som vi sa igår, utan er skulle det inte vara samma sak. Innan vi stack till bella, var jag, steff och savannah hemma hos karro och bakade muffins. Dom var inte så goda men sjukt snygga. Sen bar det hem till mamma där jag kollade på A cinderella story, den är väldigt bra. Sen var det godnatt godnatt.
Bilder från kvällen kommer i kväll =)

Idag ska jag inte göra nånting, bara vara. Men senare ska jag hem igen och plugga och kolla på Onte tre hill och Gossip Girl. Så glad att det börjar igen!!!!!
Hoppas ni får en fortsatt bra söndag!

You are my all

Hejsan! Jaha, idag är det lördag. Har mycket att göra, måste göramig i ordnignoch sedan ska jag i väg till Karro och vi ska fixa oss lite. Senare ska vi iväg till Bella och kalasa, det ska verkligen bli jätte kul.
Igår var en jätte bra kväll, hade så himla roligt. Jag stack till kista och mötte steff, sen gick vi runt lite och kollade i affärer. Sen var det dax för bio!! Asså måste säaga att de var den bästa film jag sett, jag blev så himla kär i flmen. Jag fick en så härlig känsla i magen när jag kom ut, jag var helt överexalterad. Sen blev man ju lite kär i huvudkaraktären, Edward Cullen. Men jag tror att  det var många som kände så, fast det var nog helt heten som jag blev mest kär i. Sen måsta jag ju säga att det fanns några ganska fula i filmen också. Som brukara vara snygga, som Cam Gigandet och Taylor Lautner.   Kolla nedanför... (Klicka för större bild)
    
Taylor ful               Taylor mindre ful    Cam ful              Cam snygg                    

I´m will make it on my own!

Halli hallo! Vet att det var länge sedan jag bloggade men jag behövde en "pause", om vi säger så. Men nu är jag tillbaka bättre än nånsin!!! Jaha, idag är det fredag, vilket är jätte skönt! Idag hände inte så mycket, hade engelska på förmiddan. Inte mycket hände me´n jag lästa min bok och höll på att få ett utbrott. Men jag känner att jag måxte lungna ner mig nu, jag mår ju inte bättre genom att gå runt och vara sur. Men jag vet inte vad jag ska göra? Det är så himla svårt just nu, men det löser sig. För jag har världens bästa vänner att prata med! På fick vi göra vad vi ville så jag och bella tänkte gå ner till gympa salen och låna alles kortlek, men det slutade med att jag och bella fick vara med S5 på spökboll. Det var jätte kul, deras grupp är galen! Sen när vi skulle gå, gick vi förbi S6 då jag fick smaka tårta! Super god tårta men choklad!  Jag har många planer för kvällen. För senare i kväll ska jag till Kista och möta upp steff då vi ska gå på bio! Det ska bli väldigt kuligt, efter det ska jaghem till mamsen igen och umgås med henne.

Imorrn är det kalas som gäller!!! Bella fyllde år förra veckan och nu ska vi fira henne, och eftersom vi är de bästa vännerna som finns har vi värsta planerna. Haha, det ska bli jättekul. 
Nu måste jag gå, ska hinna äta nåt innan jag åker. Även om det är ett tag kvar =D 

Jaha, så här kan det se ut en onsdag i skolan =D Ibland är vi lite ofokuserade, men de har typ ändå MVG i allt =)