You are perfect!

GRATTIS PÅ 15 ÅRS DAGEN BELLA! Hoppas du får en super bra dag, det förtjänar du! 

 

I´m not ready to fly....

Hallojsan!
Idag är det måndag, en skoldag som började bra, var sedan jätte rolig, lite tråkigt mot slutet. Men majoriteten säger att det var en bra dag =)
I morse hade jag franska, det var roligt. Vi är alltid lite flummiga på måndags förmiddagar och väldigt pratiga. Vi gick igenom Verb Avor passe bla bla och nåt sånt. Sen bestämmde vi att nästa vecka ska vi ta med oss frukt som vi ska ha i choklad!!! Super gott, vår lärare skulle ta med sig choklad, tror jag. 
Efter lunchen satt jag, Alle J, Bella, Savvi, Steff och Karro och hade en liten musik tävling. Det var jätte roligt, jag och Alle vann för Bella och Savannah sjöng typ ingenting, så dom söööög!! Karro var "programledare" och Steff domare. Haha, stackars människor som hörde oss =)
På eftermiddan  hade vi gympa, det var roligt. Vi skulle ha fotboll, man jag han inte spela så mycket skulle till skolläkaren. Sen gick brandalarmet, så jag fick springa ut i kylan man t-shirt och strumpor. Men när jag kom till skolgården, var Bella jätte snäll och lät mig sitta på hennes rygg. Tack så mycket Bella!!!!!
Efter skolan fick jag ett mess från mamma, som undrade om jag vill träffa henne i centrum. Det var ju självklart! Så jag gick ner dit och då klagade mamma på mina skor, så vi skulle kolla på nya. Men eftersom jag är lite kräsen, var det svårt att hitta ett par. Då fick jag en väska istället, den var jätte fin! Älskar den!
Nu ska jag gå ner och bevisa för pappa att jag inte är sjuk!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

11.21 i skolan

Hejsan svejsan!! Nu sitter jag i skolan och är överlycklig!! Jag kan skriva pukt och komma!!! Jag vet att man alltid kan göra det, men det var nåt fel på min data så det gick inte. Så Bella fick sitta och lyssna på mitt gnäll och "utbrott" på datan. Det känns lite skönt att vara tillbaka, har varit sjuk sen i lördags. Så jag har inte träffat vännerna på  tre dagar, men nu sitter jag här med bella. Det var kul att träffa henne igen =) 
Nej, nu måste jag skriva klart mitt projekt innan jag får skäll för att jag bloggar igen =) Hoppas ni får en bra dag, bloggar lite ikväll

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER! 

I want you to talk to me...

Helojsan ballojsan!!!
Idag är det fredag kära fredag! Det har varit en bra och dålig dag. Det dåliga är att jag är typ förkyld, har ont i halsen, hosta och huvudvärk. Men jag tog en panodil och nu känns det mycket bättre. Det bra är att jag ska till min FASTER idag!!  Jag bara älskar att vara där, det är jätte roligt. Och på lördag ska vi åka och bowla, det var evigheter sen. Men min dag nu, jag var hemma hos Linnéa ett tag och pluggade, det gick sådär. Sen åkta vi tillbaka och åt lunch. På rasten satt jag med bella (+killarna som satt o spela kort) och lyssnade på Jakobs mp3, asså vilka dåliga låtar han hade. Men men, på satt jag, bella, emme och frida och sjöng. Väldigt fint, den gick vi ner i gympasalen och spelade boll. Vet inte vilken sorts boll emn det spelar ingen roll, var ändå inte med. Jag satt och plugga med bella och var jätte kissnödig. Sen var jag bara tvungen att gå på toa innan jag dog, sen satt vi i korridorn och sjöng lite fina låtar från fridas mp3.
Nej, måste hurra mig till bussen. 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER  

Hello beautiful

Hejasan svejasan!!
idag har jag haft hemkunskap,det var riktigt roligt. Jag och min grupp gjorde lasange och den smakade jätte gott!! Eller inte direkt, visst den var god men det var för mycket ostsås och för några plan. Men men, kakorna och efterätten var god. Men det var en kort dag idag, var hemma typ tjugo över två och då hade jag tänkt att plugga!! Men så blev det inte utan, jag mådde jätte dåligt och frös även fast det var tjugog grader i vårt kök. Så Åsa sa att jag fick kolla om jag hade feber och det hade jag! Så jag la mig och läste lite, tänkte att om jag vilar lite kan jag plugga sen. Men jag somande, jag kollade på klockan och då var hon typ kvart i tre. Sen när jag kollade på klockan igen var hon tjugo över fyra. Men det var bara skönt att vila, mådde mycket bättre och jag orkade åka till "konfan" Det var roligt, jag skrattade jätte mycket så att jag fick ont i magen. Vet inte varför jag skratta så mycket, men jag skyller på Tobbe, han började. Sen åkte jag hem och åt makaroner pudding, det var länge sen jag hade ätit det. Men sen kollade jag på Top Model, det är jätte bra!!
Nej, nu ska jag gå och byta om. Ska sova, måste förbreda mig för morrgon dagen. Har en No förelaning!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

When I´m with you, I can´t stop smile...

tjingeling plingeling=)
Wow, har inte bloggat på jätte länge, men jag har varit hos mamma hela helgen och då brukar jag inte blogga. Vet inte varför men det blir bara så. Aja, i helgen har jag kollat på 90210 avsnitt på tv400. Jättebra, älskar den serien, är besatt. Även fast jag inte har den här hos pappa, men jag kollar hos mamma. Aja, nu är det måndag, bajs jobbigt. Men det går frammåt i alla fall. Idag har jag haft franska och idrott + lite ea. På franska gick vi igenom "Verb Avoir" , det var roligt. PÅ ean skulla jag ha läst igenom projektet men det gjorde jag inte, jag och carro sprang runt och försöke fylla i hennes lapp till skol läkaren eller vad det nu var. PÅ idrotten skulle vi räkna pulsen (olla kondisen), det gick bra. Hoppas jag i alla fall, jag vet inte vad som är bra eller dåligt. Sen fick vi också en uppgift, den är tråkig. Det är att man ska, under fyra veckor, skriva upp på ett papper man fick. Vad man äter till frukost, lunch, middag och mellis, sen hur mycket vatten du dricker, jag dricker tydligen för lite, och sist ska du skariva hur måga minuter du tränar varje dag.
Nu sitter jag här och kollar runt lite på kläder, skor och böcker. Jag har totalt fasnat för böcker nu, vill ha hur många som helst. Ska fylla hela min bokhylla med bra böcker. Idag ska jag få en bok eller vi ska beställa den idag, det är boken: Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Det är den boken Twilight filmen är baserad på, jagbtycker filmen verkar asa bra. Alle Ö fick en väldigt fin beskrivning av vad jag tyckte om den filmen. Bara älskar den, sen är det ju ett plus att Robert Pattinson ser halt okej ut. Fast han verkar lite äcklig, i en intervju sa han att han slutade tvätta sitt hår för ett tag sen. Men men, gillar honom ändå. Det är ju inte så att jag kommer få träffa honom så då spelar det ju ingen roll om han inte tvättar håret eller inte. Han ser ju bra ut på bild, =)


HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER  
  


Pepole always surprise you...

Hallihallå!
Idag ver det första dan iskolan efter jul lovet och det fick förvånansvärt bra. Jag hade Ea, Matte och Engelska. Jag och Carro jobbade med So på Ean, vi gjorde ungefär 3 stycken land uppgifter. På matten gick vi egenom vad vi ska jobba med den här perioden, sen på engenskan fick vi vårt projekt "Bovies". Det går ut på att vi ska läsa en bok som har blivit film och sen se filmen och jämföra. Jag tycker det ska bli kul, fast jag gillar ju att läsa. Det har inte hänt så mycket i mitt liv än. Det rullar på sakta men säkert. Nu sitter jag här coh dricker varm choklad, som gör att jag får ont i huvudet, och kollar på One Tree Hill. Fast jag längtar verkligen til att alla andra program ska börja. Som Gossip Girl, Grey´s Anoyomy och allt annat.
Vill bara på peka att jag har gått och total kärat ner mig i Orlando Bloom, han är super snygg. Jag har fasnat för honom, men så är det alltid fasnar alltid för en kädis kille ett tag och sen blir det en annan. Men nu är det Orlando Bloom och det kommer vara det rätt länge har jag bestämt.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER

Är han inte super snygg?? =)


My hope, my world!

Hejsan svejsan!!
Gud, vad det är kallt ute. Håller på att frysa häcken av mina fötter!!! Vi har vait ute i Norrtälje och grattat Åsas mormor, hon fyller år idag. Det var lite roligt, sen är det ju så många barn där. Så man blir lite avundsjuk, jag vill också ha barn. Fast inte nu, men sen. Lite senare ska vi till min farmor och hennes man, han fyller också år idag. Då tror jag att min farbror + familj är där, precis hem kommna från Thailand. Fast det är ju lite jobbigt för dom att åka från ca 40g grader och komma hem till -12 grader. Haha, dom går nog runt med ännu mer kläder än vad dom gjorde förra våren när dom kom hem. Då gick dom runt med fleecetjröjor och raggisar inomhus!! 

Igår skulle ju jag ha åkt till mina kusiner men det bliv inte av, varför vet jag inte. Men det var riktigt tråkigt tyckte jag, fast jag följde med pappa och åsa till centrum. En sak som var bra med att jag inte åkte var att jag kunde träffa Alex innan han åkte, och det var till Grekland han skulle åka. Tror jag, shit jag kommer inte ihåg. Fast jag kome rheller inte ihåg när Alex gick igår... Jag vaknade på morronen och då var han inte där, fast jag tror han gick vid tre tiden eller han blev hämtad. För jag gick och la mig halv fyra på morronen. 
 
Alle, jag och Karros snygga konsert!

Alle, Karro, Steff, Savannah och Bella! (Jag har tagit bilden)

Karro, Steff och Bella! (Jag har tagit bilden)

Amor, amore och amour!

Hallojsan!!
Har inte bloggat på tre dagar men har inte orkat, har umgåts med familjen och vänner. Annars har jag inte gjort så mycket. Igår var jag, Bella, Alle J, Steff och Karro hos Savannah och hade en PPP kväll. Det var jätte roligt, vi åt, vi sjöng singstar (=pinsamma bilder) pratade och kollade på Björn Gustafsson dvdn. Det behövde jag verkligen hade saknat dom alla jätte mycket. Idag ska jag till mina kusiner dom fyller två år (tror jag) Det ska ju bli roligt, men jag hade hellre varit med Alex efter som han åker "hem" imorrn. Eller inte hem, han bor ju här i sverige. Men hans pappa jobbar utomlands, så alla åker med dit. Jag tror det var Spanien eller Portugal, men det kan också vara Grekland. Jag får se sen. Men jag får väl träffa honom ikväll, får se om ham kommer över eller inte. Men jag blir lite ledsen i ögat, för jag vet inte när han kommer hem sen igen.
Nej, nu måste jag packa ner allt och dra mig till bussen i fall jag vill vara framme i tid.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!