lörtagh!

Lördag kära lördag! Det har varit en helt okej dag idag..  Jag och min gravida bonusmamma var och träffade hennes syster och pappas kusin. Det var roligt för vi fick fika=) Men pappa låg hemma me migrän=( Då tyckte jag synd om honom... VI åt värdens godaste middag idag, tasty´s mackor!! Har precis prata me min älskade kompis alle ö, det va ett argt samtal. Vi va inte sura på varandra, utan på en speciell person. Men det är inget som en stor skål godis inte kan fixa=) Precis det jag har här... Nu ska jag kolla på lite mer klipp med min älskade Chase Crawford.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!


TRÖTT men ledig nu!

Hejhopp! Bloggade inte igår och e ledsen för det, men hann inte. Åsa va här, det är typ min bästis sen dagis har inte sett henne på ett par månader. Hon bytte skola efter sommarlovet. Så det va jäkligt roligt att få träffa henne igen. Hon var här mellan fyra och tjugo i tio ungefär. Vi hade jätte roligt, först så pratade vi mest och gick igenom gamla skolkataloger. Sen gick vi ut o tog lite bilder o prata lite mer och så. Vet inte när det blir vi ses nästa gång men det måste bli snart!!!! Älskar  henne<3 Nu är det äntligen fredag, skulle ha lämmnat in mitt projekt men är inte klar så får göra det på måndag. I helgen ska jag göra så lite som möjligt, fast på söndag är det gudstjänst! Vill inte, kommer inte orka! Men det är en dag kvar dit så....
Det var allt för idag, bloggar imorrn `LOVAR`

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!
 

Den bästa låten av
Jesse McCartney -Because you live<3

ONSDAAG!

Orkar inte blogga så mycket. Det har varit en jobbig dag, haft labb, IUP-samtal och komfermations "lektion".
Ska ducha, äta, kolla tv nu

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!


You are not alone - Michael Jackson

Thisdag!

Hejhopp! Idag har det varit en väldigt rolig dag enligt mig! Hade EA hela förmiddan (3 timmar) med mina kompisar, dom 2 första timmarna gick det bra. Vi jobbade på bra och var koncentrerade, men vid elva tiden gick det inte längre, vi pratade. Sen satt jag o Alle J och sjöng, väldigt högt=) Sen så satt jag, Alle och Steff o skrev en låt, det var asa bra. På eftermiddan hade jag slöjd, det är ganska kul. Jag håller på att brodera eller jag ska börja. Ska brodera typ en duk till minne av min morfar, han dog för sju år sedan och saknar honom SUPER mycket! Måste åka till hans grav snart, har varit där förut men det var ett tag sen.
Idag är det TOP MODEL! Det är väldit bra och det har jag sagt förut.
Ja, nu har jag tyvärr inte mar att säga men jag bloggar imorrn efter IUP-mötet . BOORING!!!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!!

Måndag!

Hej alla glada! Sorry, att jag inte har bloggat sen i fredags, har haft fullt upp. I löradagas kom jag hem vid nio halv tio tiden, då var det så mycket bra på tv och så var jag för trött. Hade spenderat hela dagen ute på Lidingö och jagat mina kusiner i hela deras hus (tre våningar och super stort) I söndags sov jag så länge och åkte sen hem till paps då jag var tvungen att göra lite projekt. Men nu ska jag skärpa mig och försöka blogga varje dag. Idag har det varit en helt okej dag, hade EA på förmiddan och EA och gympa på eftermiddan. Imorrn vet jag inte vad jag har och jag bryr mig inte heller direkt, tror vi har föreläsning eller nåt sånt. Nu ska jag läsa lite mer Harry Potter innan jag ska äta middag.

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Friday!

Det har inte direkt varit en bra fredag idag. Först hade vi No-föreläsning + labb det va intre direkt super kul. Men det som var hemskast var matte prov. Det gick såå dåligt!!!!! Fast jag får skylla mig själv. Nu är det helg och ledighet!! Imorrn ska jag åka till Lidingö och träffa mina små kusiner<3 Det ska bli super kul, jag vet inte riktigt vad jag ska göra på söndag. Troligtvis inte så mycket eftersom jag ska tillbaka till pappa, är hos mamma nu (är där varannan helg). Lägger kankse upp några bilder från Lidingö imorrn:)

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER


Onsdag!

Hej alla glada! Sorry, att jag inte har bloggat tidigare idag men hade fullt upp. Jag, Steff och Alle va hos alle efter skolan och sen åkte vi tillsammans till första "konfa" mötet. Det var riktigt kul, känner alla förutom tre. Vi är 13 stycken i gruppen. Vi fick leka en del lekar, prata lite, lära känna varandra och så. Jag tror det kan bli kul. Men det var väldigt jobbigt innan det. Det var när jag och Steff missade bussen hem till Alle, hon hade cyklat hem, för det var menmingen att jag o Steff skulle ta bussen och att alle skulle cykla så att vi var hemma sammtidigt. Men vi missade bussen och fick gå superlångt! Men sen så kom vi dit tillslut och vi hade roligt, men efter som att vi skulle åka buss till kykan var vi tvugna att ta en tidig buss annars skulle vi va försenad. Så vi kom och vi gick o satte oss på en "matthängare", sånna här som brukar finnas på gårdar som man kan hänga sina mattor på och piska dom. Ialla fall satt vi dår och då kom min kusin och hans mamma! Som jag inte har sett på typ ett år, visst dom kom gick inte förbi oss dom gick i ett hus typ där vi satt. O jag sa inte hej, jag tror min kusin såg min men inte hans mamma. Men visst han är 17/18 år (e lite osäker) man det var super pinsamt visste inte om jag skulle vinka eller inte. Så jag gjorde det inte, ååå hur dum får man bli!?!
Men direkt efter den incidenten gick vi mot kyrkan, skulle möta våra vänner!
Men annars har det varit en helt okej dag för mig!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Tisdag!

Idag var jag i centrum men min älskade kompis Bella! Vi hade jätte roligt, vi gick runt i affärer och kollade på olika saker. Hittade en super snygg blazer (omsydd gammal kavaj, tror inte att det var en gammal kavaj). Fast den ända nackdelen med den  var att det va axelvaddar, så 80-tal. Visst det va snyggt när den hängde på galjen och det såg helt okej ut på mig, men det är inte riktigt min stil. Fast för en sån snygg sak kan jag ha det. Finns på Gina tricots hem sida om ni vill se, under kollektion och kavajer och jackor. Den heter Clara Blazer. Sen gick jag och Bella o fika på Tasty´s som alltid. Jag tog kladdkaka och bella en biskvi, M-U-M-S! Sen gick vi till Team sportia där vi blev så jäkla kära i en svart vit adidas tröja, tränings tröja. Visst den var egentligen för killar, men det spelade ingen roll!? Vi blev kära i den och i en vit/svart/grå Puma oxå tränings tjöj aktig. Hitta tyvärr inga bilder, men så är det. När vi var på Lindex köpte jag ett naglack, ett orange. Asså det va super orange, som dom där västarna som finns typ. Får lägga upp bilder sen. Nu så ska jag ducha innan Vänner och Top Model!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

BÄSTA LÅTEN!

Asså måste bara säga att den här låten är så ******* underbar. Den bästa låten jag har hört nästan! 

E.m.d - Alone

Måndag 17.18

idag har jag städat mitt rum, it was a mess! Men nu ser det ut som att kungen ska komma på besök. Men om en vecka kommer det nog var a mess igen, men ska försöka hålla reda på det. Det tog mig typ hela dan, gick upp vid elva åt frukost vid halv tolv. Ja, det är jag det, men imorrn ska jag inte sova lika länge. Ska träffa en morgon pigg kompis i centrum, så då blir det till att gå upp typ vid nio. Men det ska bli roligt att träffa henne, vi ska prata om hennes träff med hennes on and off kille. Gud, vad dom håller på, men det är bara roligt att se. Men jag måste erkänna att jag har nåt stårt emot honom och att det inte kommer ändras. För han e en fjäskare!
Nej, nu ska jag umgås me papsen som nyss kom hem!

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

Söndag!

Ännu en tråkig söndag. Idag skulle jag ha varit och kollat på amrekansk fotboll men fick tydligen inte. Så pappa åkte själv (det va i solna, inte i malmö. Lyssnade inte tydligen inte noga). Så istället har jag läst min bok "Harry Potter och den flammande bägaren", riktigt bra. Det är den fjärde boken utav sju. Har läst ettan, tvåan, trean, sexan och sjuan redan. Kanske är lite konstigt att jag redan har läst dom två sista, men det va så att jag och min faster såg alla fem filmer en helg. Sen fick jag dom sjätte och sjunde böckerna, så jag läste dom. Sen tipsade min faster mig och sa att jag skulle läsa dom andra för att dom är mycket bättre än filmerna. Och hon hade rätt, det är så mycket mer detaljer i boken som dom inte har med i filmerna.  Men så är det nog i alla filmer som är baserade på en bok, dom kan inte ta med allt för då blir filmerna för långa. Men jag rekomenderar Harry Potter böckerna eller filmerna. Imorrn när jag är ledig ska jag städa, jippi tjoho! På tisdag vet jag inte vad jag ska göra (är ledig då oxå) kanske ringa nån vän. Får se vad jag hittar på. Nu ska jag fortsätta titta på "Hål i väggen" det är väldigt roligt!


Harry Potter stjärnorna. Rupert Grint, Emma Watson and Daniel Radcliffe.

Film

Idag var jag på bio i Heron City, såg Arn 2. Jag tyckte den var bra men väldig väldig sorgslig. Om du har sett ettan och gillade den kommer du gilla den här, om du inte har sett den eller inte gillade den ska du nog inte se den här. Men det bestämmer man själv. Måste oxå säga att Heron City är super stort, har varit där förut men det var  länge sen. Vi höll på att gå vilse, åkte samma rulltrappa två gånger och jag vet inte vad vi höll på med. Men nu är vi tillbaka här hemma och ska äta snart, det blir paella, mums! 

HEJ DÅ OCH PUSS PÅ ER!

 

                                          

  Enligt mig är Arn stjärnan Joakim Nätterqvist VÄLDIGT VÄLDIGT  snygg!


FREDAG!!

Tack och lov att det är fredag! Det har varit en jobbig vecka, som innehöll nästan allt. Nu ska jag njuta av mina fyra dagar ledig. Sen på onsdag börjar skolan igen, då har jag på min första "konfa- träff" . Men det ska jag inte tänka på nu, imorrn ska jag på bio i Heron City och på söndag ska jag till Malmö och kolla på amrekansk fotboll(??) Men på måndag och tisdag kanske jag ska träffa några vänner eller jobba lite matte. Men nu ska jag lägga mig i sängen o läsa vad som är nytt i kändis världen och lyssna på radio.

Ha det jätte bra och puuus på er!
 

En helt underbar låt! Eller hur!?

Hottie McHottie!


En super bra låt med min älskling Jesse McCartney<3
(Han ser så jäkla bra ut)

Jobbig dag!

Måste säga att den här dagen har varit JÄTTE jobbig. Vi hade sjömaran, där vi springer två varv runt Sandvik spåret i Viksjö. Det blir 4,8 km och som jag sa i ett annat inlägg har jag väldigt dålig kondis. Så det gick på 35 minuter, jag visste att det skulle ta runt 30 minuter. Men jag är ändå väldigt stolt över mig själv för att jag sprang två varv, sa att jag bara skulle göra ett. Men jag klarade det!! Men när jag kom tillbaka och hade gjort två varv var jag jätte törstig, så jag går för att hämta min vatten flaska och hittar den. Jag hittar den på marken TOM! Gud vad arg jag blev, vem går och tar nåns vatten flaska!? Så jag frågade min kompis vem som hade gjort det, hon sa att hon bara hade drukit lite (vilket hon fick) och sen gav den till min andra kompis!?  Men hon hade tydligen lagt den på marken, hon visste inte att de va min. Hon trodde det var kompisen hon hade fått den ifrån. Så hon tyckte hon kunde lägga den på marken. Så när jag kom tillbaka med and nöd hade jag inge vatten. Men som tur va hade jag ett par super snälla vänner som jag fick vatten ifrån. Tack, tjejer! Men det var helt galet efter, några spydde, en hade astma anfall så hon fick åka hem med en lärares bil. En annan svimmade, som några inte märkt. Vissa trodde att han vilade, och sa typ. "Kämpa nu, Kör hårt".  Jag mötte honom när det va några som hjäpte honom tillbaka till lärarna
Sen var det bara att springa för att få bra platser på bussen, som väntade i typ en kvart innan den åkte. För vi var tvugna att vänta på den andra abbonerade bussen så att alla kunde åka samtidigt. Sen gick jag tillbaka till skolan för att hämta min saker som jag ska plugga med hemma, sen var det bara sätta sig på bussen hem, o nu sitter jag här. 
Nu ska jag äta lite duscha och kanske vila lite, är jätte trött.

Heeej då och puss puss
 

Vänner, snart Top model!

Just nu sitter jag och lyssnar på lite Jonas Brothers. Dom är riktigt bra enligt mig, bara älskar deras låt S.O.S. Mest gillar jag Nick Jonas, han är sötast! Jag gillar oxå att han har varti tillsammans med Miley Cyrus som jag också gillar, eller snarare älskar. Jag tycker om hennes stil på kläder och låtar. Jag gillar serien Hannah Montana. Jag skäms inte över att gilla den serien, tycker den e super rolig. Men ialla fall tycker jag att Miley och Nick ska bli ihop igen, men det kan jag inte göra nåt åt om dom inte blir det. Nu ska jag kolla på Top Model, igen. Lägger kanske upp lite bilder imorrn.
Hej då och puuuus på er!


Miley Cyrus och Jonas Brothers på Kids´ Choice Award i Los Angeles!

Äntligen hemma!

Tack och lov att den här skoldan äntligen är över! Det har varit en jobbig dag, fast mitt fadderbarn va sjuk så jag hade mitt andra barn. Som var en söt och snäll tjej, fast vi skulle ha nån konstig talang jakt!?  Men det gick ganska bra, min grupp gjode teater, Rödluvan. Vi var faktiskt bäst! Men som tur va var det allt för detta år med fadderdagarna, nästa gång blir det mina sista fadderdagar innan jag går ut nian. Efter lunch så hade vi EA (eget arbete), där jag jobbade med projektet som går sååå piss dåligt. Men det blir ännu sämre imorgon då de e Sjömaran, vi ska springa sandvik spåret två varv. Vilket blir 4,8 kilometer och efter som jag har väldigt dålig kondis så kommer det inte gå så jätte bra... Men vi har matte innan och ja vet inte om vi har prov eller inte:-S Har vi det är jag såå körd, för jag är inte klar med den än!!
Nej, nu ska jag fortsätta äta min Ben and Jerry`s glass. Som jag älskar!
  


Min älskade Ben and Jerry´s glass!

senare tisdags kväll

Har sett Top Model det var sååå bra, har inte skaffat en favvo en. Men kommer nog få det senare. Nu ska ja kolla lite tv och göra mig i ordnig inför morgon dagen sen ska jag lägga mig tror jag. Måsta läsa mitt häfte inför Paris resan oxå, det är mycket att göra nu inför resan. Åttorna (där jag är) och niorna ska åka till Paris på "klassresa". Tror det blir fem dagar, ska bli så jäkla kul. Att få shoppa och se alla coola saker. Men vi måste samla in pengar också, så jag och min kompis Stefanie oxå kallad steff ska gå runt och knacka dörr och sälja kakor och kolor! Kolorna är suuper goda, men det är kakorna oxå. Nej, nu måste jag gå óm jag ska hinna me allt!

God natt o puss på er allihop!

kväll

Äntligen kväll efter en jobbig dag i skolan. Hade fadderdag och jag fick ju såklart det jobbigaste barnet, som vanlig då alltså! Vi var ute och gjorde massor av aktiviteter, som kläd ormen (fattar inte varför, va asa kallt ute!) och mänskliga pyramider. Men det är bara en dag kvar av fadderdagarna och då ska vi vara inne.
Tyvärr måste jag gå nu, vill inte missa Top Model! Älskar det, bloggar kanske lite efter...

PUSS PÅ ER!!!!!


Välkommen till min nya blogg!